Προκήρυξη για 690 θέσεις στα νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 690 θέσεις στα νοσοκομεία
Εκδόθηκε η 5Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 690 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ').

ΔΕΗ: Ανακοίνωσε προσλήψεις με 8μηνα σε 3 προκηρύξεις (όλα τα έντυπα)


aftodioikisi.gr
Η ΔΕΗ με 3 προκηρύξεις της ανακοινώνει την πρόσληψη 89 ατόμων με διάρκεια σύμβασης 8 μηνών. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων.Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Παραγωγής Νησιών για τους ΑΣΠ Μήλου, ΤΣΠ Σερίφου, ΤΣΠ Σίφνου, ΤΣΠ Κύθνου, ΑΣΠ Πάρου, ΤΣΠ Αμοργού, ΑΣΠ Θήρας, ΑΣΠ Μυκόνου και ΑΣΠ Σύρου και συγκεκριμένα του εξής ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β).

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Παραγωγής Νησιών για τους ΑΣΠ Λέσβου, ΑΣΠ Λήμνου, ΑΣΠ Σάμου, ΤΣΠ Ικαρίας, ΤΣΠ Αγαθονησίου, ΑΣΠ Χίου και ΤΣΠ Σκύρου και συγκεκριμένα του εξής ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β).
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ένα (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Παραγωγής Νησιών για τους ΑΣΠ Καλύμνου, ΑΣΠ Καρπάθου, ΤΣΠ Σύμης, ΤΣΠ Μεγίστης, ΑΣΠ Κώ, ΤΣΠ Πάτμου, ΤΣΠ Αστυπάλαιας και ΤΣΠ Γαύδου και συγκεκριμένα του εξής ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β).Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.
Δείτε το ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΔΩ.
Δείτε το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΔΩ.
Δείτε το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η/Υ ΕΔΩ.

Το νέο πρόγραμμα που θα φέρει 400.000 νέες θέσεις εργασίας

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα με η γερμανίδα ευρωβουλευτή του κόμματος των Πρασίνων, Terry Reintke, αναφέρθηκε το ζήτημα της σύστασης ενός ευρωπαϊκού ταμείου ανεργίας, όπως πρόσφατα  πρότεινε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Pier Carlo Padoan.Η κα Αντωνοπούλου, το χαρακτήρισε ως «ένα πρώτο βήμα για την ουσιαστική υποστήριξη των ανέργων». Όμως, η υπουργός επανέλαβε την πρότασή της για ειδική χρηματοδότηση προς τα κράτη μέλη, τα οποία καταγράφουν ανεργία μεγαλύτερη κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο,  μακροχρόνια ανεργία, επίσης κατά 4% μεγαλύτερη από το μέσο όρο και παρουσιάζουν ύφεση για δύο συνεχόμενα έτη.Μια πρόταση η οποία, εάν υιοθετηθεί, μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά στον περιορισμό της ανεργίας και στην τόνωση της ανάπτυξης.Σύμφωνα με το «dikaiologitika.gr» η κ. Αντωνοπούλου αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη διεύρυνσης και ευελιξίας των ευρωπαϊκών πολιτικών απασχόλησης, προκειμένου να ανταποκρίνονται στα διαφορετικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει η ανεργία σε κάθε χώρα και σε κάθε περιοχή. Η γερμανίδα ευρωβουλευτής, Terry Reintke, συμφώνησε ότι απαιτείται διαφορετική προσέγγιση στο θέμα της αντιμετώπισης της ανεργίας.«Ακόμη και στη Γερμανία υπάρχουν περιφέρειες στις οποίες καταγράφονται πολύ πιο υψηλά ποσοστά ανεργίας από τον εθνικό μέσο όρο», ανέφερε η κ. Reintke. Η γερμανίδα ευρωβουλευτής τόνισε επίσης την ανάγκη ενεργούς   συμμετοχής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη χάραξη των πολιτικών απασχόλησης. «Για τον σκοπό αυτό, είναι απαραίτητη  η δημιουργία συμμαχιών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης», κατέληξε η κ. Reintke.