Η μεγαλύτερη φυσική μείωση του πληθυσμού που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα κατά 320.000 λόγω μνημονίου

Περισσότερο από τον Β’ ΠΠ

Σε μια αποκάλυψη που δείχνει το εύρος της καταστροφής το οποίο έχει υποστεί η χώρα και το Έθνος συνολικά, προχώρησε ο Δημήτρης Καζάκης μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά FM...

Είπε πως έχει γίνει φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 320.000 λόγω μνημονίου, μετανάστευσης και θανάτων. Και τονίζει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη μείωση που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα.
Ακόμη μεγαλύτερη και από περίοδο πολέμου. Στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο είχαμε απώλειες 85.000 ανθρώπων
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Δ.Καζάκη:

« Έχει γίνει φυσική μείωση του πληθυσμού κατά 320.000 λόγω μνημονίου, μετανάστευσης και θανάτων. Είναι η μεγαλύτερη μείωση που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα. Ακόμη μεγαλύτερη και από περίοδο πολέμου. Στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο είχαμε απώλειες 85.000 ανθρώπων.

Όταν λοιπόν κάποιος βάζει μια υπογραφή που σημαίνει θάνατος (λόγω μνημονίου) δεν πρέπει να λογοδοτήσει;
Φανταστείτε για παράδειγμα ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να γίνουν εγχειρήσεις ρουτίνας γιατί στη χώρα έχουν μείνει μόνο ηλικιωμένοι γιατροί και οι ειδικευόμενοι. Οι άλλοι έχουν μεταναστεύσει».

Λόγω των διαφόρων προβλημάτων, ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι πιστεύει πως οι εκλογές θα γίνουν πριν από τα μέσα του 19 και αυτό γιατί τα οικονομικά της χώρας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ανέφερε χαρακτηριστικά τα τεράστια ποσά που θα πρέπει η χώρα να επιστρέψει στους δανειστές αυτή τη χρονιά. Όπως είπε, στο τέλος του 19 το χρέος θα είναι γύρω στο 192% του ΑΕΠ.

Παράλληλα τόνισε ότι «Αυτήν την στιγμή οι μεγαλύτερες εξαγωγές μας το 22% των εξαγωγών μας είναι το διυλισμένο πετρέλαιο. Την ίδια ώρα εισάγουμε διυλισμένο πετρέλαιο από Τουρκία.
Καταλαβαίνετε ότι Κάτω από αυτά τα στοιχεία κρύβεται χοντρό λαθρεμπόριο πετρελαίου. Κανείς εισαγγελέας όμως δεν πρόκειται να το ψάξει αυτό. Κανείς δεν θα κοιτάξει την δεύτερη μεγαλύτερη εξαγωγή προϊόντων που είναι τα συσκευασμένα φάρμακα 6,8% των εξαγωγών μας. Τα παράγουμε εμείς αυτά; Όχι βέβαια, απλά έρχονται εδώ επανατιμολογούνται και εξάγονται».

Σχετικά με τον κ. Κοτζιά, απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Τράγκα, ο κ. Καζάκης είπε:
Τον Κοτζιά στο ΚΚΕ τον φωνάζαμε μεταξύ αστείου και σοβαρού, Στάζι.
Λάτρης και στενός συνεργάτης της ανατολικής Γερμανίας. Εμάς μας άρεσε που δεν έφερνε το ρωσικό σκληρό εγχειρίδιο που δεν μας άρεσε, αλλά το γερμανικό πιο λαϊκό υφάκι.
Ο Κοτζιάς ήθελε να είναι ο ηγέτης, πατερούλης να το πω έτσι. Όταν έφυγε από το ΚΚΕ βρήκε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος τον τοποθέτησε στο ΥΠΕΞ μετά βρήκε τον Πάγκαλο, τον Παπανδρέου και πάει λέγοντας…

Γιατί έφυγε από το ΚΚΕ;
«Νομίζω ότι διαπίστωσε ότι διαλυόταν το κόμμα του υπαρκτού σοσιαλισμού.
Όταν είσαι συνηθισμένος να είσαι υπάλληλος και να παράγεις πολιτικές όντας υπάλληλος τότε ψάχνεις νέο μηχανισμό».
Ακόμα ανέφερε ότι,
«Ο Φλωράκης ήθελε να ξεφορτωθεί όσους σχετίζονταν με μυστικές υπηρεσίες του υπαρκτού σοσιαλισμού Κα Γκε Μπε και Στάζι και το έκανε. Τον βοήθησε ο Ανδρέας Παπανδρέου δίνοντάς του λίστα με πράκτορες. Ένας εξ αυτών που πήγαν σπίτι τους προοριζόταν για Γραμματέας του ΚΚΕ μετά τον Χαρίλαο Φλωράκη».

Πώς σου φάνηκε η απέλαση των 2 Ρώσων;
Έχουν βάλει χέρι οι Αμερικάνοι. Ο κ. Κοτζιάς εφάρμοσε την πολιτική των ΗΠΑ το ίδιο έκανε και στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τι έγινε και παραιτήθηκε;
«Πριν παραιτηθεί έγινε η ιστορία με τις βάσεις των Αμερικάνων που εξήγγειλε ο Πάνος Καμμένος. Αμέσως ακολούθησε δυσφορία από τον κ. Κοτζιά γιατί ενώ εκτελούσε την πολιτική των ΗΠΑ με τον καλύτερο τρόπο, δημιούργησε και ρήγμα στις σχέσεις μας με τους Ρώσους. Η βόρεια Ελλάδα θα πρέπει να καθαριστεί από Ρώσους και έκανε και σχετικές δηλώσεις «διπλωματία της κότας». Κι ενώ λοιπόν εκτελούσε την πολιτική ΗΠΑ, αυτοί προώθησαν τον Καμμένο».

Ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θολό τοπίο καθώς η κυβέρνηση έχει πάρει εντολή από την Αμερική να καθαρίσει τη Βόρεια Ελλάδα από τον παράγοντα της Ρωσίας, ωστόσο εκεί προσκρούει στις σχέσεις της με τον λ. Σαββίδη ο οποίος προέρχεται από τη Ρωσία.
Επίσης ο κ. Καζάκης είπε ότι,
«Από το 15 και μετά τέρμα η Γερμανία από την Ελλάδα, τώρα έχουν μπει μπροστά οι Αμερικάνοι, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται μόνο για την γεωπολιτική θέση της χώρας αλλά μπαίνουν μέσα και στις εσωτερικές πολιτικές. Η Γερμανία έκανε το στρατηγικό λάθος να εκθέσει τη θέση, ότι μπορεί να πάρει και διεθνείς πρωτοβουλίες και στρατιωτικές, δηλαδή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και εκεί είπαν οι Αμερικανοί τέλος, το οικόπεδο είναι δικό μας».

Παράλληλα, ο κ. Καζάκης ανέφερε ότι,
«Ο Κοτζιάς τώρα δημιουργεί προϋποθέσεις να τον δούμε σε κάποια άλλη συγκυβέρνηση, άλλωστε είναι εξωκοινοβουλευτικός όχι εκλεγμένος.

Είναι νάρκισσος;
Θα σας πω μια ιστοριούλα. Βρεθήκαμε σε διακοπές και έλεγε ότι του έχει απαγορεύσει το κόμμα να ανεβαίνει σε μηχανή για να μην πάθει τίποτα γιατί ήταν αναντικατάστατος.

Ο Σόρος τι ρόλο παίζει στα Βαλκάνια;
Είναι αφεντικό στα Σκόπια, χρηματοδοτεί τα πάντα. Το ίδιο και στην Αλβανία με την κυβέρνηση Ράμα.
Η κίνηση «Πράττω» βρίσκεται δίπλα στον Κοτζιά γιατί πολλοί από αυτούς ήταν ΚΚΕ (Τόσκας). Ο κ. Τόσκας έφυγε από ΚΚΕ και μετά πήγε στο ΠΑΣΟΚ κα έγινε δεξί χέρι του Π Μπεγλίτη.

Πώς γίνεται η αριστερή πλευρά ΣΥΡΙΖΑ να δέχεται μνημόνια;
Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από την ανανεωτική αριστερά. Το καινούργιο που έφερναν ήταν ο λεγόμενος ευρωπαϊσμός. Δηλαδή τα δίνουμε όλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. αυτή ήταν η ιδεολογία τους δεν είχαν τίποτε άλλο καινούργιο. Ο παλιός πατριωτισμός των παραδοσιακών αριστερών δεν υπάρχει πια. Η καινούργια γενιά στην αριστερά δεν έχει ίχνος πατριωτισμού. Έχουν τη λογική του νεοφιλελευθερισμού με αριστερό πρόσημο.

Τα αριστερά κόμματα έχουν και επιχειρήσεις, γιατί;
Αυτός είναι ένας μηχανισμός μετά την μεταπολίτευση που ήθελε να αλλάξει την νοοτροπία των λεγόμενων αντικαθεστωτικών κομμάτων. Αντιστράφηκαν οι όροι και αντί τα κόμματα αυτά να εκφράζουν τους εργαζόμενους, εξέφραζαν το κράτος στους εργαζόμενους».
Πηγή