SOS.......Μην αφήνετε τις περιουσίες σας στο έλεος των τραπεζών....

Πάρε άλλη μια ανακοπή για το αρχείο σου... Κατά Citibank για πιστωτική κάρτα VISA (σύμβαση  Ιουλίου του 2003). Μικρά τα περιθώρια αντίδρασης της Citi … Της μοναδικής  τράπεζας που «βγάζει» στους ΕΛΛΗΝΕΣ διαταγές πληρωμής με ρυθμούς … πολυβόλου. Μην αφήνετε  τις περιουσίες σας στο έλεος των τραπεζών Είναι οι κόποι μιας ζωής. Που με τη νύχτα που έρχεται στην Ελλάδα, όσο και να δουλέψετε, σπίτι δε πρόκειται να  (ξανα)δείτε… Μιας και ο βασικός, σε δυο- τρία χρονάκια από τώρα, δε προβλέπεται  να ‘ ναι πάνω από  3,5 κατοστάρικα σε ευρώ (αλλιώς σε ευρωΔΡΑΧΜΕΣ).

ΑΙΔΩΣ.....Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ....

Την εθνική κυριαρχία της χώρας φαίνεται πως εκχωρεί πλήρως στην τρόικα η κυβέρνηση με τη νέα δανειακή σύμβαση που υπέγραψε.
Στη δανειακή σύμβαση που δημοσιεύτηκε χθες Πέμπτη στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) με αριθμό 240 αναφέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “6 Μέρες”, ότι:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΕΛΟΣ.....ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: «Απαράδεκτη η εντολή Στουρνάρα στη ΔΕΗ για το χαράτσι»

Μιχάλης Μπούργος
  Εντυπωσιάστηκα με τη σημερινή είδηση που διάβασα στα ΜΜΕ:
«Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας προκάλεσε η εντολή του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα προς τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι μέσω των λογαριασμών, αντίθετα με ό,τι προβλέπει η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Print Friendly and PDF
Η χώρα μικραίνει. Σβήνει. Τελειώνει. Πες το όπως θες, αλλά κατάλαβέ το, επιτέλους. Ο μικρόκοσμός σου δεν υπάρχει πλέον. Εξαλείφθηκε. Η Ελλάδα έγινε ο μικρόκοσμός σου.  9.903.268 απομείναμε...
Φεύγουν όλοι. Διωγμένοι. Απαξιωμένοι. Με πλοία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα. Να σωθούν. Ο ιός της εξαθλίωσης που έφεραν οι νεοταξίτες της παγκοσμιοποίησης μεταδίδεται με τον αέρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;