Οι 10 + 1 κυριότερες αιτίες που προκαλούν καρκίνο!

καρκίνος Οι 10 + 1 κυριότερες αιτίες που προκαλούν καρκίνο!
Ο καρκίνος είναι μία από τις πιο σοβαρές ασθένειες που διαγιγνώσκονται σε άτομα σε όλο τον κόσμο, και είναι επίσης μια αστείρευτη πηγή πολλών αναλύσεων και μελετών, προκειμένου να βρεθεί μια θεραπεία, αλλά μερικές από αυτές τις έρευνες έχουν διεξαχθεί, επίσης, να ανακαλύψουν την πραγματική αιτία του καρκίνο.

Πόσο είναι το εφάπαξ βοήθημα ανάλογα με το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση


Δείτε τις προϋποθέσεις και τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι - Πίνακας για πολύτεκνους.
 Από 500 ευρώ ξεκινά το οικονομικό βοήθημα για τους οικονομικά αδύναμους πολίτες και αυξάνεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση. Δείτε αναλυτικά, σε πίνακα, τα ποσά που αντιστοιχούν στους δικαιούχους.

Στα θρανία χιλιάδες αστυνομικοί

Στα θρανία χιλιάδες αστυνομικοί Στα θρανία θα καθίσουν χιλιάδες αστυνομικοί για να εκπαιδευτούν σε θέματα που σχετίζονται με τους χρήστες ουσιών. Στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ, με θέμα «Κατάρτιση Αστυνομικών σε Θέματα Εξαρτήσεων» και δικαιούχο, τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), εγκαινιάζεται ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης αστυνομικών στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Συνολικά, θα διεξαχθούν τέσσερις κύκλοι εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια του 2014, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα αφορά την εκπαίδευση αστυνομικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ στην ήπια αστυνόμευση των εξαρτημένων ατόμων, υπό το πρίσμα της μείωσης της βλάβης και με σκοπό την προστασία της υγείας των τοξικοεξαρτημένων και των αστυνομικών. Η εκπαίδευση υλοποιείται σε διαδοχικές φάσεις και μέσα από την ανατροφοδότηση του εκπαιδευτικού υλικού σε κάθε φάση, με βάση τα αποτελέσματα της προηγούμενης.