Για να ξέρεις που θα πάνε οι φόροι σου!

Η σημερινή κι άλλη μία ημέρα μένει για να κάνει ταμείο ο Χάρης Θεοχάρης. Περιμένουν αυτές τις δύο ημέρες 500 εκατομμύρια ευρώ. Έχουμε χάσει τον λογαριασμό στο μέτρημα για το πόσοι φόροι πρέπει να πληρωθούν. Κι έπειτα θα έρθει ο επόμενος μήνας για τις επόμενες δόσεις. Λες κι οι μήνες εφευρέθηκαν για να παίρνει φόρους ο Χάρης. Στο μεταξύ, όλο και λιγότεροι φορολογούμενοι θα προσέρχονται στα γκισέ των τραπεζών. Να μην ψάχνουν την αιτία, λοιπόν, που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη. Ελπίζουν ότι με κάποιον τρόπο θα μπορέσουν να πείσουν τον συντηρητικό κόσμο να τους ψηφίσει και πάλι. Ας ρωτήσουν, λοιπόν, πως αισθάνονται οι εκατοντάδες χιλιάδες που σύρονται αυτές τις ημέρες στις τράπεζες για να πληρώσουν τα χαράτσια τους. Νιώθουν σαν να τους έχουν ληστέψει.

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Αρεταίειο Νοσοκομείο

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Αρεταίειο Νοσοκομείο
Από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η Β' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογική εξέταση, εξέταση μαστού και τεστ Παπανικολάου σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου με αφορμή την εβδομάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
zougla.gr