Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ      Όπως γράφει η υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" Ντόρα Νταϊλιάνα τα δύο μεγάλα κόμματα κουκούλωσαν το σκάδαλο της "Ζήμενς". Σε ποιά κοινοβουλευτική δημοκρατία με αίσθηση σοβαρότητας οι βουλευτές δικάζουν άλλους βουλευτές και δεν τους παίρνει η κοινή γνώμη με τις πέτρες; Γιατί δεν μερίμνησαν τα δύο κόμματα εξουσίας να δικάζονται οι βουλευτές από την τακτική δικαιοσύνη, αλλά τα οικονομικά εγκλήματα των βουλευτών, να παραγράφονται σε 5 χρόνια; Πρώτο και κύριο εκτός ότι υπάρχουν στον λαό υπόνοιες για συμπαιγνία και ατιμωρησία, μπορεί η εκάστοτε πλειοψηφία να χρησημοποιεί προσχηματικά τα υποτιθέμενα σκάνδαλα πολιτικά για να καταλάβει την εξουσία .
Με το σύστημα αυτό οι βουλευτές να δικάζουν άλλους δηλαδή τους αντιπαλους βουλευτές , αν θέλει επίσης η πλειοψηφία σκαρώνει ένα δύο "σκάνδαλα" για να τιμωρήσει πολιτικά την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία πριν ήταν κυβέρνηση.
Στην πραγματικότητα ορισμένοι πολιτικοί υπήρξαν διαχρονικά , δικομματικά διεφθαρμένοι,όπως και μεγαλοστελέχη της διοίκησης.
Όμως τα κουκουλώνουν για να συνεχίζουν δικομματικά ατιμώρητα το φαγοπότι και κανείς σχεδόν να μην τιμωρείται, εκτός αν έχει φύγει από την πολιτική λόγω γήρατος, όπως ο άλλοτε ωραίος και σήμερα γηραλέος Ακης Τσοχατζόπουλος. Η ατιμωρησία των πολιτικών και η έλειψη ανάληψης της ευθύνης που τους ανήκει, είναι μια από τις αιτίες που έφερε την Ελλάδα στα σημερινά χάλια. Να πίνει το αίμα του λαού το εγχώριο και διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.    ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

humanity είπε...

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΙΝΑΦΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ¨ΚΑΘΑΡΟΣ¨"ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

ΜΟΝΟ Ο ΛΆΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΟΥΣ.

evangello είπε...

YES INDEED MY FRIEND!!!!!!!