Σοκ από τους New York Times> Να πως η Τρόικα δολοφονεί την Ελλάδα!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.

Τα παιδιά του Νίγηρα και τα παιδιά της Ελλάδας


Τσώρτσιλ

Όπου ο Τσώρτσιλ συναντά τον Γκέμπελς και η κα Λαγκάρντ παίρνει το μάθημά της.
Χθες, στην πλατεία, ένα παιδάκι έφαγε μια ξεγυρισμένη τούμπα κι έπεσε με το κεφάλι στις πλάκες. Πριν προλάβει να ανοίξει το στόμα του για να πλαντάξει στο κλάμα, η μαμά του, η οποία φαίνεται ότι το είχε ξαναδεί το έργο, πετάχτηκε από το παγκάκι της και άρχισε να φωνάζει «μπράβο!» χειροκροτώντας, επευφημώντας και γενικά κάνοντας σαν να είχε δει μια πολύ ωραία παράσταση. Η κίνηση αυτή είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το παιδί δεν έβγαλε κιχ και σηκώθηκε αμέσως όρθιο.

"Ο ψευτης βοσκός" και η προεκλογική έκθεση σκιάχτρο της ΕΤΕ

Ειδαν οτι η τρομοκρατία που ασκούσαν ως τώρα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και είπαν να αυξήσουν τη δόση στα άκρα! Ξαφνικα η ΕΤΕ έβγαλε έκθεση πρόβλεψης "ακριβείας" για το τι θα μας συμβεί αν βγούμε από το ευρώ. Κι εκεί ποιος είδε το Θεό (του κρατικού εκφοβισμού και τρόμου) και δεν τον φοβήθηκε.
Και τι δεν είπαν! Πείνα, εξαθλίωση, Αφρικανοποίηση, πυρηνική καταστροφή κανονικά! Το εισόδημα λέει θα μειωθεί στο μισό, η νεα δραχμή θα υποτιμηθεί 65%(!) και άλλα πολλά ...

Σπέρνουν Μίσος ανάμεσά μας...

Η διχόνοια είναι μια πανάρχαια Ελληνική τέχνη, που την διδάξαμε μαζί με άλλες στον υπόλοιπο κόσμο.
Πολύ φοβάμαι πως είναι μια από τις λίγες που εξασκούνται σήμερα από τους εναπομείναντες Έλληνες, αν όχι η μοναδική. Είμαστε ικανοί να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα. Η πλουσιότατη ιστορία μας , αρχαία νεότερη και σύγχρονη φανερώνει του λόγου το αληθές και είμαι σίγουρος πως όλοι αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.