Ελληνάρα μου...αραχτός...για το θαύμα....

Αραχτός με φραπέ στο μπαλκόνι ή την καφετέρια της γειτονιάς.
Βρίζει τους πάντες. Τα λαμόγια οι πολιτικοί φταίνε για όλα. Ολοι...
Εχει ακούσει τους πάντες αλλά με αυτιά βουλωμένα. Δε θέλει να ξέρει, αλλά να κάνει πως ξέρει. Οποιος δεν έχει "νέα ευχάριστα να πει καλύτερα να μη μας πει κανένα". Κάνει μια βόλτα που και που σε καμιά διαδήλωση για να μη νοιώθει ενοχές , αλλά και για νάχει κάτι να πεί στους φίλους το βραδάκι. Πως ήταν κι αυτός εκεί...κάπως.

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: μόνο οι πολιτικοί γνωρίζουν.....!!

Πρόκειται για το δεύτερο σε μέγεθος ναυπηγείο της χώρας, το οποίο το 1992 πουλήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ καθαρό από χρέη στον εφοπλιστή Περατικό, για 8 δισ. δραχμές. Δεν πλήρωσε φράγκο και μέσα σε δύο χρόνια φόρτωσε στο ναυπηγείο χρέη 10 δισ. δραχμές, απέλυσε 300 εργαζόμενους, πήρε θαλασσοδάνεια από την ΕΤΒΑ 7,5 δισ. δραχμές και επέστρεψε το ναυπηγείο για να πουληθεί στη συνέχεια από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη του 1997 στον επιχειρηματία Ν. Ταβουλάρη με τίμημα 30 δισ. δραχμές, το οποίο ακόμα ξεπληρώνει.

....μας κάνουν και χάρη....Πόσο, πότε και σε πόσες δόσεις θα πληρώσετε το φόρο.

- Πότε θα ξαναπληρώσουν όσοι κατέβαλαν την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση
- Όσοι δεν υπέβαλαν ηλεκτρονικά τη δήλωση πάνε στην τράπεζα με το εκκαθαριστικό στο χέρι
- Σε ποιες περιπτώσεις προβλέπεται αποπληρωμή σε 7 δόσεις
- Τι θα γίνει με όσους πλήρωσαν ήδη τη πρώτη δόση τους και με όσους πρέπει να τη πληρώσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.

Από την ερχόμενη Πέμπτη τελικά θα έχουν τη δυνατότητα οι φορολογούμενοι να μπαίνουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Οικονομικών και να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων που θα πληρώσουν στην εφορία μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αποπληρωμή σε 7 δόσεις για εισοδήματα έως 60.000 ευρώ.