ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

http://rebetikon.blogspot.com/2012/06/blog-post_23.html

Καμαρούλα μιά σταλιά 2χ3.....(Σε βαρύ κλίμα σε μια αίθουσα μια σταλιά η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ..)

Στην αιθουσα 223 της Βουλής, εκεί που συνήθως συνεδριάζουν Eπιτροπές της Βουλής και όχι στην μεγαλοπρεπή αίθουσα Γερουσίας θα συνεδριάσει στις 11 το πρωί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, καθώς αριθμεί πλέον μόλις 33 βουλευτές.Και μιλάμε για συνεδρίαση του μοναδικού ογάνου που υπάρχει πλέον στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου να διαλύσει όλα τα όργανα σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.

Παναγιώτης Αποστόλου: "Τα φαντάσματα που επί δεκαετίες μας στοιχειώνουν".


Η δεκαετία του ΄60 ήταν η δεκαετία του καλού σατυρικού ελληνικού κινηματογράφου. Αυτή, λοιπόν, η δεκαετία «σημαδεύτηκε» από την ύπαρξη στο κινηματογραφικό στερέωμα, μεγάλων συγγραφέων και σεναριογράφων, με ποιότητα, ευρηματικότητα και άπλετο χιούμορ, οι οποίοι σατίριζαν με επιτυχία τα πολιτικά δρώμενα της εποχής. Μιας εποχής που χαρακτηριζόταν από πολιτική αστάθεια, σαν τη σημερινή. Τους ήρωες των κινηματογραφικών τους αριστουργημάτων, που γαλούχησαν και ευθύμησαν γενεές Ελλήνων, ενσάρκωσαν...

WOW....Οι 30άρηδες μένουν με τους γονείς .............

Oι τριαντάρηδες ζουν ακόμη με τους γονείς τους!!!!!!!!!!!!Αυτό μας λέει μια έρευνα  που αφορά όλη την Ευρώπη  και φυσικά   τη χώρα μας. Συγκεκριμένα 6 στους 10 Έλληνες ηλικίας 18 έως 34 ετών ζουν τουλάχιστον με τον ένα γονιό τους.