SOS....the microwave.....Δέκα Λόγοι Για Να Πετάξετε Τον Φούρνο Μικροκυμάτων Σας.....

Ἡ ἀποδόμησις τῶν τροφῶν ἀπὸ φούρνους μικροκυμάτων!


Ἕνα ζήτημα ποὺ λίγοι γνωρίζουν διότι ἡ ἐνημέρωσις εἶναι ἀπολύτως περιορισμένη κι ἐλεγχόμενη. Ὁ φοῦρνος μικροκυμάτων ἴσως νὰ εἶναι θαυμάσιο ἐργαλεῖο γιὰ ἀνθρώπους ποὺ ἐργάζονται πολλὲς ὥρες. Ἀλλὰ μία σύντομος ματιὰ στὸ παρακάτω ἄρθρο θὰ τοὺς δόσῃ σημαντικὲς πληροφορίες ποὺ ἀγνοοῦν. Μία ἀκόμη παράμετρος ποὺ θέτω ὡς έρώτημα:Γιατί παραλλήλως μὲ τὴν ἐφαρμογὴ τοῦ codex alimentarius  ἐπιβάλλεται ἡ ἀκτινοβολία τῶν φρέσκων (κι ὄχι μόνον) τροφῶν; Ποῦ ἀποσκοποῦν οἱ ἐγκέφαλοι; Τί ἀκριβῶς ἐπιφέρει ἡ ἀκτινοβολία; Μήπως τὴν πλήρη ἀποδόμησι τῶν βιταμινῶν καὶ γενικότερα ὄλων τῶν θρεπτικῶν οὐσιῶν;

Morton’s toe.....Θές νά μάθῃς ἄν εἶσαι Ἕλληνας; Διάβασε αὐτό τό ἄρθρο!

  Λοιπόν. Βάζω στοίχημα ὅτι μόλις τελειώσετε τήν ἀνάγνωσι τοῦ παρακάτω ἄρθρου θά βγεῖτε, ὄχι ἀπό τά ῥοῦχα σας ἀλλά ἀπό τά παπούτσια σας. (καί τίς κάλτσες μή σᾶς πῶ).
    Τό Ἑλληνικό πόδι   Ποσοι πραγματικα γνωριζουν τι ειναι το Ελληνικο Ποδι?
   Η ευκολη και γρηγορη απαντηση ειναι οτι προκειται περι μετρικου συστηματος το ποποιο χρησιμοποιηθηκε στην αρχαιοτητα απο τους Ελληνες και κατοπιν υιοθετηθηκε απο τους Αγγλους κλπ κλπ.    Ναι, αυτη ειναι μια απαντηση. Σωστη εν μερει. Αλλα στην πραγματικοτητα στην τεχνη και στην ιατρικη, ο ορος Ελληνικο Ποδι σημαινε κατι αλλο τελειως διαφορετικο. Το ειχα παρατηρησει απο μικρος, πριν καν μαθω τιποτε ή διαβασω για αυτο, αλλα μεχρι εκει.

Γιατί συμφωνώ με την στάση πληρωμών

Σε κάθε οικονομικό ζήτημα οφείλουμε να κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις όσον αφορά την ουσία του. Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται την νέα δανειακή συμφωνία μαζί με το πρόγραμμα συμμετοχής των ιδιωτών η αλλιώς το περίφημο κούρεμα. Οι εκθέσεις της τρόικας λένε πως σε δέκα χρόνια η Ελλάδα θα έχει χρέος ίσο με το 120% του ΑΕΠ. Για να θυμηθούμε το όχι πολύ μακρινό παρελθόν, η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο με χρέος κοντά στο 100% του ΑΕΠ.Συνεπώς το πρώτο που θα πρέπει να ρωτήσουμε είναι, το κατά ποσό το χρέος γίνεται βιώσιμο μετά την νέα σύμβαση. Και συγκεκριμένο ερώτημα είναι. Πως γίνεται να είναι το χρέος μας βιώσιμο στο 120% αλλά όχι στο 100% του ΑΕΠ όταν με το τελευταίο ποσοστό τεθήκαμε εκτός αγορών?

Αφού πέρασαν τη θηλιά παριστάνουν τους φίλους...


Παπαγεωργίου Βασίλης

Συνιστά πρόκληση πρώτου μεγέθους για τους εργαζόμενους και τους φτωχούς ανθρώπους του μόχθου η έκφραση «συμπόνοιας» για την κατάσταση που βιώνουν, απ' τους ίδιους που με την πολιτική τους την προκάλεσαν. Αυτοί που έριξαν στην πυρά τα δικαιώματα και το εισόδημα της εργατικής λαϊκής οικογένειας, εμφανίζονται τώρα να αγωνιούν για την αδυναμία της να αποπληρώσει τραπεζικά δάνεια, στα οποία σπρώχτηκε, προκειμένου να καλύψει ανάγκες που αδυνατούσε με άλλο τρόπο όπως για παράδειγμα την ανάγκη της στέγασης.