SOS....ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε.KNOW THE VALUE OF GREECE

- Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης.

SOS - Μέχρι και 50% του μισθού θα χάσουν κάποιοι υπάλληλοι

Υπάλληλος ΥΠ.ΟΙΚ με υπηρεσία 14 έτη θα δεί το βασικό του μισθό να αυξάνεται από τα 1.103 στα 1.248 ευρώ, όμως τα επιδόματά του από τα 1.200 ευρώ που είναι σήμερα θα πέσουν στα 124 ευρώ και έτσι θα έχει απώλεια 931 ευρώ. Ο μισθός του από τα 2.303 σήμερα θα πέσει στα 1.372 ευρώ.Ουσιαστικό πάγωμα μισθών για την πλειοψηφία των υπαλλήλων (μετά όμως τις μειώσεις) προβλέπει το νέο μισθολόγιο του Δημοσίου. Ελάχιστη θα είναι η αύξηση στον κατώτατο μισθό, που θα φτάσει τα 780, ωστόσο οι νεοεισερχόμενοι που τον λαμβάνουν θα χάσουν καθώς καταργείται η προσωπική διαφορά, ενώ υπάλληλοι με πολλά επιδόματα θα δουν το μισθό τους να πέφτει στο μισό.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που αποκαλύπτει η εφημερίδα “Το Έθνος” μπορεί να υπάρχει το δέλεαρ της παραγωγικότητας που θα αυξήσει ως και 25% τον μισθό, ωστόσο κανένας μισθός δεν θα ξεπερνάει τα 2.700 ευρώ με το σύνολο των επιδομάτων που απομένουν.

ΓΑΠ Θα φύγω απο την Ελλάδα και θα γυρίσω λαθρομετανάστης,θα έχω καλυτερη τύχη,ναί ναί *&%^#@@$*



Θα πάω Ζιμπάμπουε, Κονγκό, ή Κένυα. Εκεί θα αποκτήσω υπηκοότητα σε 5 λεπτά, και μετά θα γυρίσω ως λαθρομετανάστης στην Ελλάδα και θα ζητήσω άσυλο. Γιατί?1. Θα έχω δωρεάν ιατρική περίθαλψη2. Θα μπορώ να κάνω...
ό,τι γουστάρω και όταν με συλλαμβάνουν θα με απελαύνουν και θα ξαναγυρνάω 3. θα βρω δουλειά, αφού έτσι κι αλλιώς τώρα που είμαι Ελληνας θεωρούμαι Too much, όλοι προτιμάνε αλλοδαπούς.4. Θα κάνω απεργίες πείνας και θα έχω όλη την Αριστερά και τους αναρχικούς στο πλευρό μου.
Τώρα που είμαι Ελληνας παίρνω τα αρχ....α μου.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ αγανακτισμένος

epanastasi-gr