ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Δεν έχει τέλος το έγκλημα που συντελείται από τους πολιτικούς ολετήρες. Φορτώνουν συνεχώς τα χρέη των τραπεζών στις πλάτες του πολύπαθου λαού. Οι αρμόδιοι υπουργοί, η Τράπεζα της Ελλάδος και ο κ. Προβόπουλος, δεν εξασφάλισαν, ως όφειλαν, την παραμικρή εγγύηση για να επιστραφούν στο Δημόσιο τα χρήματα που δάνεισαν στις Τράπεζες και βρήκαν το εύκολο θύμα: τον λαό!
Την ίδια ώρα, οι αυτόκλητοι σωτήρες Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Στουρνάρας, ετοιμάζουν φορολογικές φυλακές για να χώνουν μέσα με συνοπτικές διαδικασίες όσους οφείλουν στο Δημόσιο! Ενώ, ήδη κατάσχουν μισθούς και συντάξεις πλέον των 1000 ευρώ, για χρέη προς το Δημόσιο, προχωρούν ακάθεκτοι σε κατασχέσεις ακόμη και πρώτης κατοικίας !

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:Τι μαζεύουμε και τι δηλώνουμε φέτος

Μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πρέπει να μαζέψουν και φέτος εκατοντάδες αποδείξεις, τις οποίες θα φυλάξουν στο σπίτι για την περίπτωση που θα γίνει έλεγχος. Το ποσό των αποδείξεων που συγκεντρώθηκε θα καταγραφεί στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, ενώ αν οι φορολογούμενοι χρησιμοποιούν κάρτα αποδείξεων (έχουν ενεργοποιηθεί λιγότερες από 70.000) γλιτώνουν από το άθροισμα και τη φύλαξη των αποδείξεων σε ευδιάκριτη μορφή όπως ορίζει η σχετική εγκύκλιος. Η υποχρέωση συλλογής αποδείξεων αφορά μισθωτούς και συνταξιούχους και όχι τους ελεύθερους επαγγελματίες ή όσους έχουν εισοδήματα από άλλες πηγές και δεν δικαιούνται την έκπτωση φόρου που προβλέπεται στην κλίμακα φορολόγησης μισθωτών - συνταξιούχων.