ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ.....Ποιοι θέλουν να μας δηλητηριάσουν και γιατί; sos


Εύλογο είναι το για ποιο λόγο γίνονται οι ψεκασμοί και ποιοι τους πραγματοποιούν. Τα σενάρια που έχουν επικρατήσει να ακούγονται είναι πάμπολλα, ωστόσο επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα, επικεντρώθηκαν σε τρία:
Πρώτο • σενάριο είναι ο έλεγχος του καιρού. Από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα στις Η.Π.Α. συνάγεται ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του καιρού. Η πρόθεση αυτή των Η.Π.Α. δεν είναι καινούργια. Υπήρξε μια πρώτη εισήγηση το 1977 από τον Έντουαρντ Τέλερ, «πατέρα» της βόμβας υδρογόνου και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α., επιστήμονα που είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο κατοπινός πρόεδρος της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέιγκαν.
Μαζικοί • εμβολιασμοί. Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου. Αν είναι έτσι όμως, για ποιο λόγο οι άνθρωποι νοιώθουν δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας, μετά τους ψεκασμούς.Ο έλεγχος των φυσικών φαινομένων (π.χ. σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι κ.α.) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P. 
Και άλλο ένα σενάριο, το οποίο θα αναλυθεί αργότερα, είναι ότι μέσω των ψεκασμών μεταλλικών ενώσεων, μπορούν να πετύχουν μαζικό έλεγχο και χειραγώγηση της στάσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να περάσουν ευκολότερα τα όποια μέτρα προτίθενται να πάρουν.. Φυσικά σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.. Όπως η χειραγώγηση μέσα από τα ΜΜΕ, κ.α.Επιπτώσεις στο περιβάλλον...
Ατμοσφαιρική Ρύπανση και Chemtrails
Είναι γνωστό πως οι αεροπορικές πτήσεις συμβάλλουν κατά μεγάλο ποσοστό στη μόλυνση της ατμόσφαιρας. Για το λόγο αυτό επεβλήθησαν στις αεροπορικές εταιρίες από το 1999 πολύ αυστηρές οδηγίες σχετικά με τις εκπομπές καυσαερίων από την Διεθνή Υπηρεσία Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). Η διεξαγωγή του Πρότζεκτ ψεκασμών δεν μοιάζει να συμβιβάζεται όμως με αυτούς τους περιορισμούς, αφού προσθέτει στην ατμόσφαιρα – πέρα από τα επικίνδυνα σωματίδια- ένα τεράστιο όγκο καυσαερίων σε καθημερινή βάση. Υπολογίζεται πως για τους αεροψεκασμούς χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 1000 air tankers σε καθημερινή βάση.
Κάθε ένα από αυτά απαιτεί 3000-5000 λίτρα καυσίμου ανά ώρα, σε μία τρίωρη πτήση τους καταναλώνουν τουλάχιστον 10.000.000 λίτρα.