ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ελληνας ομογενής ακαδημαϊκός υποψήφιος για την Βουλή των Λόρδων κατακεραυνώνει το Harvard και αποκαλεί «προδότη» και «καταζητούμενο» τον Γιώργο Παπανδρέου....

Παρουσιάζω σήμερα μια επιστολή ενός επιφανούς Έλληνα της ομογένειας, η οποία απευθύνεται στο Ινστιτούτο «Harvard» και αφορά την έναρξη ενός προγράμματος σεμιναρίων-συζητήσεων με θέμα τον «Επανασχεδιασμό της Ευρώπης».Κύριος ομιλητής ως επισκέπτης καθηγητής ο ΓΑΠ!!!Το Harvard School Institute of Politics, το Ινστιτούτο, το οποίο φέρει το όνομα του John F. Kennedy, τελικά αποδεικνύεται πολύ μικρότερο της φήμης του, ειδικότερα στην ποιότητα πλέον των παρεχομένων υπηρεσιών του, σεμιναρίων-συζητήσεων.

Οι 18 ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις του Α.Σαμαρά και οι προδότες κατά Θουκυδίδη!

Να πως θα βρεθεί ποιο ήταν το μικρό κόμμα που χρηματίστηκε από την Siemens κύριε Πρωθυπουργέ!!! ΤΟΥ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Το άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα με τίτλο “Εξαπάτηση Εκλογέων” αναφέρει επ΄ ακριβώς τα εξής: «Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΑΝΟ (ντροπή μας)

Ντροπή σας κύριοι ταξιτζήδες που κατεβήκατε στο δρόμο και τα κάνατε γυαλιά καρφιά όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το επάγγελμα και όταν "το μαζέψανε" λουφάξατε στα κωλοταξί σας και τώρα κορνάρετε τους διαδηλωτές να κάνουν στην άκρη για να πάρετε την επόμενη κούρσα σας.