Μία είναι η διέξοδος για τον ελληνικό λαό… σας βουλιάζουμε και αλλάζουμε

Μία είναι η διέξοδος για τον ελληνικό λαό… σας βουλιάζουμε και αλλάζουμε
Δεν υπάρχει φως στο τούνελ τουλάχιστον για τα επόμενα τριάντα… χρόνια.
Το γεγονός αυτό πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και των όσων συμφωνήθηκαν που κανείς (πολιτικοί, πολιτευτές, ΜΜΕ και λοιπά «παπαγαλάκια») μέχρι τώρα δεν τολμά να ξεστομίσει… περιμένοντας να εξαντληθεί ανάλογος χρόνος μέχρι την…υπερψήφιση τους τα οποία και μας ανακοινώνονται υπό τη μορφή έκπληξης!

Όσο υπάρχουν άνθρωποι…(Ο Δημήτρης, ο ηλεκτρολόγος - γκαραζιέρης με τα μουντζουρωμένα χέρια....)

Κάθε Μεγάλη Εβδομάδα οι αμέτρητες πληγές του κόσμου βγαίνουν σεργιάνι στις ψυχές των ανθρώπων και ζητάνε λίγη ανθρωπιά, λίγη γιατρειά. Μαζί τους βγαίνουν σεργιάνι και οι έμποροι του πόνου μέσα από τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τους άμβωνες… Κηρύγματα αγάπης και συμπόνιας παντού! Απέναντι άνθρωποι που ακούν τα κηρύγματα και ικανοποιούνται που δεν λείπουν και από αυτή τη Βδομάδα των Παθών δηλώνοντας χωρίς ενοχή και το δικό τους παρών στον πόνο του κόσμου!

Απόψεις: "Πολιτικό ον και πολιτικό "κτήνος"."

Γράφει ο Χρήστος Παπαδημητρίου*.
«Ως πολιτικό ον δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση που εκκολάπτει στους κόλπους της πολιτικά κτήνη».
Αυτή ήταν η απάντηση και προφητική επιβεβαίωση του Σάκη Καράγιωργα στην πρόσκληση της εξουσίας το 1981,να αναλάβει υπουργικό θώκο. Είχε προηγηθεί βεβαίως η διαγραφή του "κουλοχέρη καθηγητή" από τους ίδιους ανθρώπους που αποδείχτηκαν μοιραίοι και μακροχέρηδες, αι....εξελίχτηκαν πράγματι σε “πολιτικά κτήνη”.