ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ!

Δηλαδή πόσο έξυπνοι είναι οι μηχανισμοί σου, ρε Κράτος, που θέλουν να με βάλουν να πλακωθώ με τους φαρμακοποιούς επειδή μου ζητάνε να πληρώσω τα φάρμακά μου; Πλήρωσα ποτέ ασφαλιστικές εισφορές στο φαρμακοποιό; Τίποτα δε μου χρωστάει εκείνος. Εσύ μου τα χρωστάς, Κράτος απατεώνα.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ;;

Η Φτώχεια κυριαρχεί,το μίσος επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι ουτε τους εαυτούς τους δεν μπορόυν να εμπιστευτούν πλέον. Άγχος για φόρους,άγχος για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα..Κάθε έθιμο έχει πλεον καταπατηθεί....Οσον αφορά την εκπαίδευση υπάρχει απλα χάος.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ποια ολυμπιακά έργα πλήρωσε «χρυσά» η Ελλάδα,επί "ΘΡΟΎΜΠΑ"

Τρία ολυμπιακά έργα, που όπως όλα δείχνουν, πλήρωσε "χρυσά" το ελληνικό δημόσιο μπαίνουν στο στόχαστρο του εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της "Real News".Πρόκειται για το στέγαστρο Καλατράβα, το Ολυμπιακό Κέντρο Σκοποβολής Μαρκόπουλου και το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.Πριν από λίγες ημέρες, ο αρμόδιος εισαγγελέας απέστειλε επιστολή στο Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ζητώντας την διενέργεια ελέγχων και την σύνταξη σχετικού πορίσματος.