Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ;;

Η Φτώχεια κυριαρχεί,το μίσος επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι ουτε τους εαυτούς τους δεν μπορόυν να εμπιστευτούν πλέον. Άγχος για φόρους,άγχος για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα..Κάθε έθιμο έχει πλεον καταπατηθεί....Οσον αφορά την εκπαίδευση υπάρχει απλα χάος.
Τα παιδιά μαθαίνουν για έναν καλο ΟΗΕ και για μια καλή παγκόσμια κυβέρνηση που πρέπει να έρθει για να ομαδοποιηθούν οι λαοι και ολοι μαζι να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα. Επίσης μαθαίνουν για μια"υπερθέρμανση"του πλανήτη και οτι εμείς φταίμε γιαυτο. Η Ιστορία και ιδιαίτερα η Ιστορία των Ελλήνων έχει παραχαραχτεί σε μέγιστο βαθμό.Η Νεολαία οδηγείτε στην καταστροφή,μεσα απο τραγούδια,παιχνίδια,και τηλεοραση..Πλέον το Hollywood προβάλει χωρίς καμία σκέψη τους Νεφελίμ Μέσα από ταινίες όπως Twilight,Underworld,και η λίστα συνεχίζεται.Μέσα από αυτό προωθήτε και το λεγόμενο Blood-Cult.
Η Τεχνολογία του Κακού βασιλεύει παντού και σχεδόν οι περισσότερες προφητείες  έχουν αρχίσει να επαληθέυονται. Όσο αφορά την χώρα μας συγνώμη που σας το λέω άλλα δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός ο οποίος να μπορεί να βγάλει την Ελλάδα απο κει που βρίσκεται.Το σχέδιο της Νέας τάξης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: