Πόσα χάνει κάθε υπάλληλος με το νέο μισθολόγιο στις ΔΕΚΟ

Πόσα χάνει κάθε υπάλληλος με το νέο μισθολόγιο στις ΔΕΚΟ
Τα πάνω κάτω στους μισθούς των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα φέρνει διευκρινιστική εγκύκλιος για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Πρόκειται ουσιαστικά για την εφαρμογή του άρθρου 31 του Πολυνομοσχεδίου

Ο γιος του Λίβυου πρώην ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ αλ- Ισλάμ, συνελήφθη στα νότια της Λιβύης

Ο γιος του Λίβυου πρώην ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ αλ- Ισλάμ, συνελήφθη στα νότια της Λιβύης, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Μοχάμεντ αλ Αλάγκι.

SOS....Η τρόικα θέλει κατώτερη σύνταξη στα 350 ευρώ!!!!.....????


Διαδώστε αυτό το άρθροΤα περήφανα γηρατειά θα υποφέρουν περισσότερο στο μέλλον υπό τις εντολές της τρόικας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη νέα δανειακή σύμβαση που θα υπογράψει η χώρα.

Οι ρομπέν της ΔΕΗ ξαναχτύπησαν σε χωριό της Ημαθίας

Ακάθεκτοι ειναι οι Ρουμπέν της Βέροιας …Και σήμερα συνέδεσαν ρεύμα σε φτωχούς ανθρώπους σε χωριό στην Ημαθία Η χαρά μεγάλη στους ανθρώπους που είδαν ξανά φως στο σπίτι τους..Σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησαν τους ανθρώπους που ξανά σύνδεσαν το ρεύμα στο σπίτι τους. Σήμερα βρέθηκε και το Associated Press στη Βέροια και Νορβηγοί δημοσιογράφοι από μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Νορβηγίας (400.000 φύλα και 600.000 κλικ στην ηλεκτρονική της έκδοση ). Θέμα τους, η κίνηση των πολιτών που επανασυνδέουν το ρεύμα, σε όσους το κόβει η ΔΕΗ.
Ήταν παρόντες σε δύο περιπτώσεις σήμερα και έδειχναν ενθουσιασμένοι με αυτό που έβλεπαν. Όπως είπανε, θέλουν να φτάσει παντού αυτός ο τρόπος αλληλεγγύης στην Ελλάδα, που δοκιμάζεται τόσο άγρια αυτήν την εποχή. Μάλιστα, από σ αυτούς θα φτάσει η είδηση σε όλο τον κόσμο. Από ότι μαθαίνουμε, σειρά έχουν κανάλια άλλων χωρών και κανάλια παγκόσμιας εμβέλειας.
olympia