Βουλή: 300 οι βουλευτές- 1.983 οι υπάλληλοι

Επικαιροποιημένοι πίνακες με τον αριθμό του προσωπικού της Βουλής ανά κατηγορία και τον αριθμό των επιστημονικών συνεργατών των βουλευτών και των ευρωβουλευτών αναρτήθηκαν στην «Κοινοβουλευτική Διαφάνεια» .Οι συγκεκριμένοι πίνακες αφορούν στο πρώτο τρίμηνο του 2014 και θα επικαιροποιούνται ανά τρίμηνο.Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το προσωπικό της Βουλής ανέρχεται σε 1.393 υπαλλήλους και μαζί με τους επιστημονικούς συνεργάτες φθάνει τους 1.983 υπαλλήλους.Ειδικότερα, κατά την 1.1.2014 στη Βουλή υπηρετούσαν 591 μόνιμοι υπάλληλοι, 605 υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου, 72 ειδικοί φρουροί και 125 μετακλητοί υπάλληλοι. Ο αριθμός των επιστημονικών συνεργατών αγγίζει τους 590.
 http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/vouli-300-oi-vouleftes-1-983-oi-ipalliloi

Δεν πληρώνεις τα διόδια του Μπόμπολα;; Πρόστιμο 200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος.

ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!
Απο εδώ και στο εξής, κανείς δεν θα μπορεί να κινείται χωρίς να πληρώνει το αντίτιμο των διοδίων. Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που θα καταγράφουν όσους δεν…πληρώνουν τέλος στα διόδια και στη συνέχεια θα τους έρχεται πρόστιμο στο σπίτι, θα αρχίσουν να λειτουργούν απο τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. 
Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών θα γίνουν την 00.01΄στα εξης σημεία: Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας. Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου. Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης. Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

http://kafeneio-gr.blogspot.gr