“Αντίο και δεν θα μας ξαναδείτε. Αγαπάμε την Ευρώπη, μισούμε την ΕΕ!”

Η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο πολιτικό γεγονός της χρονιάς στην Ευρώπη, ένα ιστορικό γεγονός τεράστιας σημασίας, αφού η ΕΕ, ένας κατ’ ουσία ολοκληρωτικός θεσμός, δέχεται ένα σοβαρό και ισχυρό πλήγμα από τη βούληση του Βρετανικού λαού και ποτέ πια στο μέλλον η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα’ ναι η ίδια.
Οι Βρετανοί υποδέχθηκαν το ιστορικό BREXIT με ξέφρενους πανηγυρισμούς απ’ άκρη σ’ άκρη όλης της χώρας, επευφημώντας τον νέο πρωθυπουργό που τον ψηφίσανε για να εφαρμόσει επιτέλους την λαϊκή ετυμηγορία για αποδέσμευση –ανεξαρτησία από την ΕΕ και αυτός βέβαια τίμησε την ψήφο των Βρετανών υλοποιώντας άμεσα την υπόσχεσή του για άμεση έξοδο στις 31 Ιανουαρίου του 2020. Σε μια σεμνή τελετή στο Λονδίνο αλλά και σε κάθε πόλη της Βρετανίας, ο λαός τραγουδώντας το Βρετανικό εθνικό ύμνο, πανηγύρισε και ανέπνευσε τον καθαρό αέρα της Ελευθερίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Εδώ με χαρά παραθέτουμε το βίντεο του εορτασμού επανάκτησης της Εθνικής κυριαρχίας της Βρετανίας.
Ακόμα θέλουμε να τονίσουμε το γεγονός ότι ο Βρετανικός λαός πέταξε στα σκουπίδια την βρώμικη προπαγάνδα και τον πόλεμο που του έκανε η ΕΕ και η Υπερεθνική Ελίτ και έδειξε σε όλους τους λαούς ότι το BREXIT είναι εφικτό. Ένα BREXIT που τελικά μπορεί να είναι χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς «Deal», χωρίς συμφωνία δηλαδή με την ΕΕ, που θα έδενε πάλι χειροπόδαρα τους Βρετανούς, όπως έλπιζαν να κάνουν με τις κωλυσιεργίες και τις απειλές στην τελευταία Βρετανική κυβέρνηση πριν τις εκλογές. Το Brexit δηλαδή δεν είναι αυτοσκοπός αλλά το μέσον που ανοίγει το δρόμο στον αγώνα για εθνική και οικονομική κυριαρχία και, σε τελική ανάλυση, για κοινωνική απελευθέρωση!
Θεωρούμε σημαντικό να παραθέσουμε την τελευταία ομιλία του πρωτεργάτη του BREXIT Νάιτζελ Φαράτζ στην Ευρωβουλή, όπου πολύ απλά και εύστοχα διατυπώνει τους λόγους για τους οποίους οι Βρετανοί επιζήτησαν σταθερά το BREXIT. Η ομιλία του πάει να τελειώσει με την ύψωση από μέρους των Βρετανών Ευρωβουλευτών των σημαιών της Βρετανίας πριν την αποχώρηση τους από το Ευρωκοινοβούλιο και λέγοντας: «Ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε. Ξέρω ότι θέλετε να απαγορεύσετε τις εθνικές μας σημαίες, αλλά θα τις σηκώσουμε για αντίο και ελπίζουμε στο μέλλον να συνεργαστούμε μαζί σας, ως κυρίαρχο…». Καθόλου τυχαία επάνω στη λέξη «κυρίαρχο κράτος» η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κλείνει το μικρόφωνο και αφαιρεί το λόγο από τον Φαράτζ…
ΠΗΓΗ: Grexit.gr