Παίρνουν το Αιγαίο χωρίς πόλεμο – Υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης στην Λέσβο από Τουρκία!

Η Τουρκία άνοιξε γραφείο στη Μυτιλήνη που προωθεί άπορους ασθενείς από τη Λέσβο σε νοσοκομεία στα τουρκικά παράλια με εξαιρετικά χαμηλά νοσήλεια!  Σε δεύτερη φάση, μάλιστα, σχεδιάζουν και δωρεάν περίθαλψη σε άπορους και άνεργους! Προσπαθούν να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψυχές των νησιωτών (έτσι νομίζουν). Εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία των υπηρεσιών υγείας και την καταστροφή του ΕΟΠΥΥ, λόγω Μνημονίων.Ας δούμε την απίστευτη υπόθεση:
Η Άγκυρα εφαρμίζοντας μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, ίδρυσε σην Λέσβο γραφείο προώθησης ασθενών από τη χώρα μας σε Μονάδες Παροχής Υπηρεσιών Υγείας στα τουρκικά παράλια.
Όπως σημειώνει και σε ερώτηση του στην Βουλή ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, «το συγκεκριμένο θέμα, καταγγέλθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα, από το Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Παναγιώτη Προβέτζα». [tanea-london.net]

Φορολογική συνείδηση έχουν οι λαοί που το κράτος τους, τους παρέχει τα ακόλουθα:

  1. Παιδεία, Εκπαίδευση, Εθνική Αξιοπρέπεια και βεβαιότητα για το Μέλλον και την Εθνική Κυριαρχία και Υπόσταση της Πατρίδας μας.
  2. Υγεία, Περίθαλψη και Πρόνοια.
  3. Αστυνόμευση, Τάξη και Ασφάλεια με Σεβασμό στην Ζωή και την Ιδιοκτησία. Με εκατομμύρια καλάσνικοφ και λαθραίους φονιάδες που σφάζουν και σακατεύουν καθημερινά μέχρι παιδιά και γριούλες, μας ζητάνε να τους πληρώνουμε κιόλας τις φορολογικές υποχρεώσεις μας; Που είναι οι δικές τους υποχρεώσεις στην ασφάλεια σύμφωνα με το Σύνταγμα; 
  4. Ισότητα, ίσες Ευκαιρίες με Αξιοκρατία.
  5. Δικαιοσύνη και ίση Μεταχείριση έναντι Όλων.
  6. Δίκαιο και σταθερό Εργασιακό, Ασφαλιστικό και Φορολογικό Σύστημα.
  7. Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής.
  8. Προστασία της Αγοράς και του Καταναλωτή.
  9. Χρηστή Διοίκηση, Υποδομές και Δημόσιες Υπηρεσίες με Ευγένεια και χωρίς Γραφειοκρατία και Διαφθορά.
  10. Δρόμους....

Τι κάνει η πόρνη η Ιστορία!

Του Θανάση Καρτερού
Ποιος να το έλεγε! Ο μέτοικος Παπανδρέου να δίνει διαλέξεις με οδηγίες για την αντιμετώπιση της κρίσης, ο βαρύς Άκης να είναι στον Κορυδαλλό, ο ελαφρός Παπακωνσταντίνου να τρέμει τον Κορυδαλλό, ο πεφωτισμένος Καραμανλής να απολαμβάνει το ημίφως της Ραφήνας, η έγχρωμη Ντόρα να έχει χάσει το χρώμα της μέσα στο γκρίζο της σημερινής Ν.Δ., ο εκσυγχρονιστής Σημίτης να αρνείται τη συμμετοχή του στο εκσυγχρονιστικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - για να μη μιλήσουμε για τα τασάκια στην Ιπποκράτους και τα μαχαίρια στη Συγγρού. Τόσες και τόσες σταθερές αξίες του πολιτικού συστήματος να έχουν, με δυο λόγια, καταντήσει κουρελαρία, στόχος για βελάκια, κατάρες και ανέκδοτα. Και ποιος, παρακαλώ, όχι μόνο να επιβιώνει, αλλά και να ανυμνείται από όλα σχεδόν τα μεγάλα ΜΜΕ ως ηγέτης, συνεπής, σταθερός, αξιόπιστος; Ο Σαμαράς, αν έχετε το Θεό σας. Ο Αντώνης Σαμαράς, αυτοπροσώπως. Παρέα με την κλειστή ομάδα, που βεβαιώνει το ύψος της πολιτικής του ευφυΐας και το βάθος του πολιτικού του ήθους: Τον Κεδίκογλου, τον Φαήλο, τον Λαζαρίδη, τον Μουρούτη, τον Μιχελάκη, την truth team. Και τον Στουρνάρα, βεβαίως.