Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της"

Εκτός από τους υδρογονάνθρακες η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί γενικά "Ελ Ντοράντο" σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία αοό τις αιτίες της κακοδαιμονίας της: Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που δημοσιεύεται στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, αποκαλύπτει ότι "βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες".

Χρωστάς σε τράπεζες; Λάθος! Δεν χρωστάς απολύτως τίποτε



ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ!!
Τα κακά νέα: χρωστάτε –πολλά ή λίγα-, αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο, όπως ποτέ δεν θα διαβάζατε τα τασιενεργά του απορρυπαντικού σας.
Τα καλά νέα: Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, σας χρωστάνε, σας κλέβουν ανελέητα, χρόνια τώρα, και πρέπει να κάνετε κάτι γι αυτό. Αμέσως.

Τοπ καλοκαιρινοί προορισμοί 2012 Top summer destinations 2012 in Greece !



Αυτή είναι η εποχή που όλοι σκεφτόμαστε που θα πάμε για διακοπές. Για να σε διευκολύνω λοιπόν, ορίστε 5 επιλογές νησιών που αναλόγως με το στυλ σου θα λατρέψεις...!Σαντορίνη: είναι το πιο ρομαντικό νησί στον κόσμο και ιδανικό για διακοπές με το έτερον σου ήμισυ.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Την απελπισία των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων στην Ελλάδα φαίνεται πως εκμεταλλεύονται διάφοροι επιτήδειοι, οι οποίοι δημοσιεύουν αγγελίες σε εφημερίδες και παραπλανητικά email προσφέροντας δήθεν εργασία στη Γερμανία και αποσπούν....χρήματα. Από τις 18 Απριλίου έως 9 Μαΐου άγνωστοι είχαν βάλει αγγελίες σε εφημερίδες και έστειλαν άλλες μέσω email, ενημερώνοντας ότι δήθεν προσέφεραν εξασφαλισμένη εργασία στη Γερμανία σε δημόσια έργα και εστιατόρια με αμοιβή 1.600 και 1.300 εύρο αντίστοιχα. Οι αγγελίες και τα email είχαν μόνο έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου Γερμανίας. Πάντως, όσοι απάντησαν στις αγγελίες καλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αθηνών, το οποίο διεξάγει ήδη έρευνα, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες, αλλά και το μέγεθος της απάτης.
 http://lefterakos.blogspot.com/