Αύριο το πρωί…κατεπειγόντως


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΧΟΥΜΕ τις ευθύνες μας, έχουν τις δικές τους. Ατομικές, συλλογικές, συνολικές, ωστόσο, αυτοί κρατούσαν τα κλειδιά. Και άνοιγαν ξεδιάντροπα τον παράδεισο που έστησαν για πάρτη τους και με την ψήφο μας. Σήμερα, τρέμουν τα κλειδιά στα χέρια τους. Η έδρα έχει κάρβουνα και τα υπουργιλίκια είναι πόστα προς…αποφυγήν. ΔΕΝ είμαστε άκριτα με το λαό (κατά το ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο), αλλά αυτός πληρώνει εκών-άκων. Γι αυτό και οφείλουν οι κυβερνώντες και σύμπας ο κοινοβουλευτικός τους περίγυρος να μην κοιμούνται από αγωνία και ταραχή.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....;;;;;

Bloomberg: Άνεργοι Έλληνες καθαρίζουν τουαλέτες στην Σουηδία - Συγκλονιστικό αφιέρωμα...


Επι 17 χρόνια ο Τηλέμαχος Καραχάλιος φορούσε κοστούμι και εργαζόταν ως ιατρικός επισκέπτης για μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα. Είχε όλες τις απολαβές που μπορεί να έχει ένα στέλεχος μια τέτοιας εταιρείας. Τώρα, καθαρίζει τουαλέτες σχολείων στην Σουηδία αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την χώρα του λόγω οικονομικής κρίσης. "Ηταν μια πολύ καλή δουλειά", λέει ο 40χρονος Έλληνας. "Τώρα καθαρίζω τα σκ...α των Σουηδών".
ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ.....

Δήμητρα Λιάνη: «Ο Γιώργος Παπανδρέου εκτελούσε εντολές»

Δριμεία επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δηλώνοντας ότι «εκτελούσε» εντολές ώστε να έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Ρόδου tv kosmos, η κ. Λιάνη-Παπανδρέου μίλησε για τον αφελληνισμό κα την υποδούλωση του ελληνικού λαού η οποία σχεδιάζεται και για τη σημερινή κατάσταση του ΠΑΣΟΚ.
video