Τι θα γίνει όταν η Ρωσία εισβάλει στην Τουρκία


prison20177 russiaturkey

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Όλοι, άλλος λίγο και άλλος πολύ, περιμένουν την ρωσική εισβολή στην Τουρκία, όχι μόνο για να εκπληρωθούν οι προφητείες, αλλά και για να δουν την αλαζονική Τουρκία να τιμωρείται για τα εγκλήματα που έχει κάνει εναντίον των γύρω λαών.
Ωστόσο, έχετε σκεφθεί, ότι σε τέτοια περίπτωση, πάνω από το 30% των 80 εκατομμυρίων του τουρκικού πληθυσμού θα μεταναστέψει;Νότια στη Συρία, δεν πρόκειται να πάνε, γιατί θα έχει πόλεμο. Από την Γεωργία και την Αρμενία, βόρεια και ανατολικά θα μπαίνουν οι Ρώσοι, οπότε, όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στην Βουλγαρία και την Ελλάδα.
Οι Βούλγαροι, ελάχιστους θα επιτρέψουν να περάσουν, όσο για εμάς, εξαρτάται ποιους θα έχουμε για κυβερνήτες. Ανεξάρτητα ωστόσο με αυτό, πάνω από 15.000.000 τουρκικού πληθυσμού θα μπουν στην Ελλάδα. Αν λάβει κανείς υπόψη τα τουλάχιστον 3.000.000 μουσουλμάνων μεταναστών που ήδη ζουν μονίμως εδώ, σκεφτείτε την κατάσταση στην «ουδέτερη» Ελλάδα.Τότε με μαθηματικά τετελεσμένο τρόπο, όσοι έχετε μεγάλα σπίτια, θα σας βάζουν κι άλλους μέσα, όπως προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.Το καθεστώς διοίκησης μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει ανακατανομή, βάζοντας πολλές ελληνικές οικογένειες μαζί και πολλές μουσουλμανικές οικογένειες στα σπίτια που είναι άδεια ή σε αυτά που θα αδειάζουν μετά την «ανακατανομή της στέγης».Αν λοιπόν δείτε τους Ρώσους να μπαίνουν στην Γεωργία, ξεχάστε όσο μπορείτε πιο γρήγορα τον τρόπο που ζείτε, αλλά και τις απαιτήσεις σας από το κράτος και ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής σας, ο καιρός γαρ, εγγύς.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr