Νέα...στύση της Τρόϊκα....

Το έδαφος για την ανακοίνωση πιο επώδυνων μέτρων προετοιμάζει η κυβέρνηση.
Μάλιστα, ο καθ' ύλην αρμόδιος για την εφαρμογή των μέτρων για την δημοσιονομική πορεία της χώρας, για την άθλια κατάσταση στην οποία, όπως είπε, βρισκόμαστε, αρέσκεται στο να κάνει διαπιστώσεις! 'Η μήπως αυτοκριτική; Το πρώτο φαίνεται να υπερισχύει... 'Εκλαψε κιόλας μαζί μας λέγοντας οτι: "Με πόνο ψυχής περικόπτει το εισόδημα των νοικοκυριών".

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πληρώνω για φόρους, τέλη και έκτακτες εισφορές > ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πληρώσω οποιοδήποτε χαράτσι από εδώ και πέρα!

Αυτό το τελευταίο χαράτσι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!Ακόμα και εγώ που ουδέποτε χρωστούσα ούτε λεπτό του ευρώ σε ΔΕΚΟ και εφορία (και δεν τους δίνω και λίγα!) αγανάκτησα.

Άφωνο το τραπεζικό σύστημα μπροστά στην αποκάλυψη του Μάκη για την μετοχή τέρας!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/banque-d-orient1.jpg?w=307&h=361(φωτό: Μετοχή στο ebay, που αξίζει γύρω στα 300 δις, σε τιμή ευκαιρίας)
Από την Τρολυμπία
Αντιγράφουμε από την Ζούγκλα (χωρίς πλάκα): Αιφνιδιάστηκαν οι τραπεζικοί κύκλοι και έμεινε άφωνηη κοινή γνώμη από την αποκάλυψη της zougla.gr για την πραγματική αξία της μετοχής της «Τράπεζας της Ανατολής». Η αποκάλυψη έκανε πάταγο. Τα εμπλεκόμενα τραπεζικά ιδρύματα και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών δεν προέβησαν ούτε σε σχόλιο ούτε απάντησαν στα ερωτήματα που θέτει το ρεπορτάζ!! (όλο το άρθρο εδώ

Ο Αργύρης του Διστόμου


Ο Αργύρης Σφουντούρης γεννιέται το 1940 στο Δίστομο. Οι τρεις αδελφές του είχαν ήδη γεννηθεί, και τώρα οι γονείς χαίρονται για την γέννηση του πρώτου τους γιού. Και μαζί τους χαίρεται και ο παππούς, που θα έχει έναν εγγονό, που σύμφωνα με την παράδοση θα πάρει το όνομά του: Αργύρης.Τον Απρίλιο του 1941 εισβάλλει η Βέρμαχτ στην Ελλάδα.