ΓΕΛΑΣΤΕ...Πάγκαλος: «Δεν έχω να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει»

Αδυναμία καταβολής των εισφορών δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Εχει δίκιο ο κόσμος που αντιδρά στην έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα» δήλωσε στο «Βήμα» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, εξηγώντας ότι πολύς κόσμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει αυτήν την έκτακτη εισφορά.

WOW.....O Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών "διέγραψε" τον Θ. Πάγκαλο!!

Στην αφαίρεση του τίτλου του επίτιμου δικηγόρου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάνοντας δεκτή την πρόταση του προέδρού του Γιάννη Αδαμόπουλου
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έκανε δεκτή αργά το βράδυ της Τρίτης την πρόταση του προέδρού του Γιάννη Αδαμόπουλου για να αφαιρεθεί ο τίτλος του επιτίμου δικηγόρου "από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και συνταξιούχο δικηγόρο Θεόδωρο Πάγκαλο

ΜΑΛΙΣΤΑ!!Παπανδρέου-Βενιζέλος δεν τόλμησαν να ανακοινώσουν οι ίδιοι τα μέτρα!!



Τελικά ούτε θάρρος, ούτε ντροπή είχαν  ο Γ. Παπανδρέου και ο «τολμηρός» Ευ. Βενιζέλος για να βγουν στην τηλεόραση σε ζωντανή μετάδοση να ανακοινώσουν οι ίδιοι τα μέτρα που αποφάσισε η κυβερνητική επιτροπή.Άφησαν τον Η. Μόσιαλο να στείλει μια ανακοίνωση στα Μέσα Ενημέρωσης για να ανακοινώσει στους συνταξιούχους ότι η σύνταξη που θα παίρνουν από την 1η Νοεμβρίου δε θα είναι αυτή που ήξεραν μέχρι τώρα.

Οι Έλληνες είναι ικανοί για τα καλύτερα όταν τα πράγματα έχουν φτάσει στο χειρότερο

Γράφει ο  Παναγιώτης Κοκκόρης
Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Τα πάντα καταρρέουν, γκρεμίζονται, διαλύονται, η διαφθορά, η αδιαφάνεια, μέσα από ένα επίχρισμα δημοκρατίας έχουν σκεπάσει τα πάντα. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Γνωρίζει τα πάντα. Σχεδόν ακουμπήσαμε το βυθό. Για να ανεβούμε πάλι ψηλά, θα πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Να επανοικοδομήσουμε το κράτος, την κοινωνία μας από την αρχή. Η ελπίδα βρίσκεται στο νέο που έρχεται.