ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!

Μυστικά γκάλοπ «βουλιάζουν» τους κυβερνητικούς εταίρους που «ιδρώνουν» στο πήγαινε-έλα στο Μαξίμου παίζοντας τα ρέστα τους.
Μαύρο...και στους κυβερνητικούς εταίρους «ρίχνουν» όπως φαίνεται και οι ψηφοφόροι τους. Μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούν και τα τρία κόμματα της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο την καθίζηση που έχουν υποστεί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εξαιτίας της τακτικής που ακολουθούν και της στάσης τους στην συγκυβέρνηση, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζονται να μένουν ... εκτός Βουλής. Το δεδομένο αυτό αποτελεί τον τελευταίο μήνα κοινό μυστικό σε όλα τα κομματικά επιτελεία και γι' αυτό οι τριγμοί στην συγκυβέρνηση που δημιουργήθηκαν από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους είχαν ως στόχο το άνοιγμα στην κοινωνία – όχι στις απολύσεις, όχι στο κλείσιμο της ΕΡΤ – αλλά και στην βάση των ψηφοφόρων τους. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως δείχνουν ότι τελικά δεν λειτούργησε υπέρ τους η τακτική αυτή. Για το λόγο αυτό Βενιζέλος και Κουβέλης λιώνουν πολλά ζευγάρια παπούτσια για να μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου, ζητώντας μεγαλύτερο μερίδιο εξουσίας από τον πρωθυπουργό προκειμένου να μοιραστούν και μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας ή της όποιας τελικά θετικής πορείας ακολουθεί η χώρα.

Στήνουν δόκανο στα λαϊκά νοικοκυριά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Την εγκύκλιο για τη ρύθμιση των εμφανιζόμενων ληξιπρόθεσμων οφειλών κοινοποίησε στις Εφορίες το υπουργείο Οικονομικών ενόψει και της εφαρμογής του κυβερνητικού μέτρου.
Ειδικότερα :
Η ρύθμιση περιλαμβάνει υποχρεωτικά το σύνολο των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών, δηλαδή δεν υπάρχει δυνατότητα υπαγωγής για τμήμα των οφειλών που «βεβαιώθηκαν» μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη 2012.