ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.......ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ



Ντροπή σου, Πολιτικέ αυτής της χώρας, που αφού την κατέστρεψες οικονομικά, ΠΗΡΕΣ και χρήματα   από πάνω, σε περίοδο οικονομικής κρίσης για να κάνεις τον προεκλογικό σου  αγώνα......-  Ντροπή και στα ΜΜΕ, που σου" δίνουν βήμα", ακόμη και μιλάς.......................................

"ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ"

Η ανεργία δεν έχει χρώμα,δεν ανήκει σε καμιά παράταξη ή ιδεολογία,αφορά όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από φύλο,ηλικία,μόρφωση ακόμα και κοινωνική τάξη.Τα επακόλουθα της ανεργίας εκτός του οικονομικού προβλήματος το οποίο εξυπακούετε χτυπούν και την προσωπικότητα του ατόμου,το οποίο αισθάνεται ότι δεν προσφέρει βυθίζοντας την ψυχολογία του σε ένα απύθμενο τέλμα.Οι κοινωνικές δε προεκτάσεις προκαλούν αλισυδοτές αντιδράσεις τα αποτελέσματα των οποίων μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

"ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ..."

Την ξεπουλήσαμε στο γιουσουρούμ , για ένα κουστούμ για ένα κουστούμ.Μετατρέψαμε τον ακρογωνιαίο λίθο μιας δημοκρατίας την διαδικασία της ψήφου σε ανταλλάξιμο προιόν . Πουλήσαμε την ψήφο μας,την βγάλαμε στο σφυρί,για μία θέση στο δημόσιο,για την νομιμοποίηση του αυθαιρέτου μας,για τις απευθείας αναθέσεις εργολαβιών,για την σκαπουλάρουμε από την εφορία.Φανήκαμε κακοί διαχειριστές του ιερού δικαιώματος της ψήφου.

Ομοιήτητες της ιστορίας...

Αν μιλήσεις θα σου κάψουμε το σπίτι..1967-1974..
Αν δεν πλήρωσεις θα σου πάρουμε το σπίτι..2011..

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε..1967-1974..
Αποφασίσαμε και επιβάλλουμε..2011..

Υπόγραψε μεταμέλεια αλλιώς πας εξορία..1967-1974..
Υπόγραψε μείωση μισθού αλλιώς απολύεσαι..2011..

Δούλεψε από το πρωί ως το βράδυ και μη μιλάς..1967-1974..
Δούλεψε υπερωρίες χωρίς αμοιβή..2011..

Η Ελλάς είναι ο ασθενής και καλούμεθα να τη θεραπεύσουμε..1967-1974..
Η Ελλάδα είναι σε κρίση και πρέπει να τη σώσουμε..2011..

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,τα αποτελέσματα του α' γύρου των προεδρικών εκλογών...

Το Γαλλικό πρακτορείο στις 20.12 ώρα Ελλάδας μετέδωσε τις προβλέψεις των μεγάλων ινστιτούτων για τα αποτελέσματα του α' γύρου των προεδρικών εκλογών.
Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα επίσημα γαλλικά exit polls, το ποσοστό του Ολάντ του προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος στις  εκλογές κυμαίνεται από 28-30%, ενώ του νυν προέδρου Σαρκοζί από 24-27,50% .
Της Μαρίν Λεπέν της άκρας δεξιάς από 17-20,7%.

Ολόκληρη η ανθρωπότητα περιμένει να δει τι θα κάνει το πειραματόζωο «Έλληνας» στις 6 Μαϊου!!!

Από το πουθενά και πάλι οι Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας.Μπορεί οι γαλλικές εκλογές να είναι σημαντικές σε ότι αφορά τους συσχετισμούς δυνάμεων μέσα στην ΕΕ, αλλά εκείνο που κάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα και κυρίως την ΕΕ να κρατά την αναπνοή της είναι οι ελληνικές εκλογές. Ναι, όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι ελληνικές εκλογές, που άλλοτε περνούσαν απαρατήρητες, αυτή τη φορά αποτελούν κατ’ αρχήν, τον σημαντικότερο παράγοντα εξέλιξης του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.