Ποιός θα μας σώσει από αυτούς που μας κυβερνούν;



Τα συστατικά μίας ανεξέλεγκτης εξέγερσης ήδη υπάρχουν: Ανεξέλεγκτη εξέγερση = Ανεργία (903.525 άνεργοι, 18,2% άνεργοι στο σύνολο, Οκτώβριος 2011 ) + Παράνομη μετανάστευση (επίσημα 470.000, ανεπίσημα μόνος ο Θεός ξέρει πόσοι!!!)

Ο δήμος Αθηναίων «φιλοξενούσε» τους αστέγους σε χώρο χωρίς θέρμανση!


Ο δήμος Αθηναίων «φιλοξενούσε» τους αστέγους σε χώρο χωρίς θέρμανση!
Δύο θερμαντικά σωμάτα, 60.000W, τύπου «σόμπες-μανιτάρια» τοποθετήθηκαν στο χώρο όπου στεγάζονται οι άστεγοι στο Ρουφ παραχώρησε σήμερα ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ, Γιώργο Αποστολόπουλο, μετά και τις καταγγελίες της ΑΝΤΑΡΣΙΑ ότι το συγκεκριμένο κτίριο δε θερμαίνεται!
Συγκεκριμένα, οι καταγγελίες ανέφεραν ότι το κτίριο στο Ρουφ ( το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για τους αστέγους όταν η θερμοκράσια πέφτει κάτω από τους 4 βαθμούς Κελσίου) δεν θερμαίνεται καθιστώντας αδύνατο να κοιμηθεί κάποιος εκεί το βράδυ.

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.....Μοιράζουν κουπόνια για συσσίτιο στα σχολεία.....

Με στόχο την αντιμετώπιση της υποσιτισμού στα σχολεία, τίθεται σε εφαρμογή την ερχόμενη εβδομάδα το μέτρο για την παροχή μικρογευμάτων στους μαθητές. Τα κουπόνια θα διανεμηθούν σε 18 σχολεία της Αττικής όπως ανέφερε στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, απαντώντας σε...σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Κυρ. Μητσοτάκη. Τα μικρογεύματα θα περιλαμβάνουν γάλα, μπισκότα δημητριακών, φρούτα και σάντουιτς και όπως διευκρίνισε η κυρία Χριστοφιλοπούλου, θα είναι ελληνικά προϊόντα που θα πληρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής διατροφής.Όπως τόνισε η υφυπουργός Παιδείας «η αρμοδιότητά μας εξαντλείται στο να μπορούμε να δώσουμε σε ένα σχολείο καθ’ ολοκληρίαν ένα μικρογεύμα».          http://www.on-news.gr/

«Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ»

Η Ελλάδα θα πρέπει να βγάλει τις χειροπέδες του ευρώ για να επιβιώσει, εάν δεν θέλει να ζητά συνεχώς οικονομική βοήθεια από τις χώρες της Ευρωζώνης, δήλωσε ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της γερμανικής τράπεζας Commerzbank, Κλάους – Πέτερ Μίλερ.

ΈΚΤΑΚΤΗ Ανακοίνωση για τους άστεγους [Διαδώστε]

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα πλήττουν τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, το Ίδρυμα Αστέγων (ΚΥ.Α.ΔΑ) θα δέχεται κλήσεις επι 24ώρου βάσεως μέχρι την Τετάρτη 01/02 για να καλύψει έκτακτα περιστατικά των άστεγων συνανθρώπων μας.....
Τα τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να καλείτε είναι 210-5246515 και 210-5246516 .
Επιπλέον, όποιος απο εσάς θέλει να προσφέρει ζεστά ρούχα και κουβέρτες, μπορεί να τα παραδώσει στο Ίδρυμα Αστέγων (ΚΥ.Α.Δ.Α), στην διεύθυνση Πειραιώς 35 απο τις 09.00 το πρωί εως τις 18.00 το απόγευμα.
Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το όσοι περισσότεροι μπορείτε.   http://www.gkourou.com/