Τι πρέπει να κάνει ο ενοικιαστής για να μην πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ

Ως γνωστόν το τέλος ακινήτου, το γνωστό χαράτσι μέσω της ΔΕΗ πρέπει να πληρωθεί από τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο ο... λογαριασμός πάει στον ενοικιαστή και έτσι το υπουργείο με εγκύκλιό ξεκαθαρίζει τι πρέπει να κάνει ο πολίτης ώστε να μην πληρώσει.Το υπουργείο Οικονομικών δίνει οδηγίες στις εφορίες για το πως θα αντιμετωπισθεί το θέμα αυτό που έχει προκύψει, επειδή ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος με βάση τον οποίο είχαν αποσταλεί τα ειδοποιητήρια από τη ΔΕΗ για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων εκδίδεται στο όνομα του ενοικιαστή και όχι του ιδιοκτήτη.

SOS !!!!Πεθαίνοντας στους δρόμους της Αθήνας......

Είναι ένα κρύο χειμωνιάτικο απόγευμα και η Maria διορθώνει το μακιγιάζ της μπροστά από μια λαμπερή βιτρίνα στο κέντρο της Αθήνας. Η Maria είναι μια περιστασιακή ιερόδουλη, μόλις 27 ετών, αλλά η χρήση ναρκωτικών και η σκληρή ζωή στους δρόμους την έχουν γεράσει και την κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερη.Τα δύο μπροστινά της δόντια λείπουν και το άλλοτε λαμπερό της δέρμα έχει καταστραφεί από το «σίσα», ναρκωτικό από κρυσταλλική μεταμφεθαμίνη και άλλα χημικά το οποίο πωλείται πάμφθηνα τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Με κόστος μόλις δύο – τρία ευρώ η δόση το «σίσα» είναι η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση στην ηρωίνη.

Οι τρελαμένες ύαινες.......

Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά ζούμε σε μία χώρα που η νομιμότητα είναι το σήμα κατατεθέν της. Τόσο πολύ που οι ύαινες, βέβαιες για το τέλος που τις περιμένει, παίζουν τα ρέστα τους.
Τρελαμένες από την αναπάντεχη εξέλιξη, προσπαθούν να ξεσκίσουν όποια σάρκα βρουν στο δρόμο τους. Όταν ήμασταν μικρά παιδιά μας έλεγαν ότι το καλό στο τέλος κερδίζει. Η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Το παιγνίδι το κερδίζει ο πιο... τρελαμένος!