Ποινή φόρου 22% για όσους δεν μαζέψουν αποδείξεις!

Την ώρα που η συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο έχει φουντώσει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το οικονομικό επιτελείο μελετά την κατάθεση διάταξης για το κρίσιμο ζήτημα που εκκρεμούσε εδώ και εβδομάδες, δηλαδή τη συλλογή αποδείξεων για την έκπτωση φόρου. 
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Στουρνάρας, θα επανέλθει η υποχρέωση συλλογής αποδείξεων για το 25% του δηλωθέντος εισοδήματος, προκειμένου... οι φορολογούμενοι να δικαιούνται επιστροφή φόρου έως 2.100 ευρώ.Ωστόσο, σε περίπτωση που ο φορολογούμενος δεν έχει συλλέξει αρκετές αποδείξεις, θα φορολογείται για το υπόλοιπο του ποσού με 22%!

Επιδόματα τοκετού μόνο για γέννες στο...σπίτι! Τι αναφέρει ο νέος κανονισμός ΕΟΠΥΥ

Σε καιρό τρόικας και τρικομματικής κυβέρνησης όλα μπορούν να συμβούν! Καταργούνται τα επιδόματα τοκετού για όσες γεννούν σε νοσοκομείο! Όμως τυχερές όσες γεννούν σε ...στάνες, στα ταξί, και φυσικά στο σπίτι! Τι λέει ο νέος κανονισμός του ΕΟΠΥΥ.

Αν έχετε υπολογίσει να γεννήσετε σε κάποιο μαιευτήριο και περιμένετε να δείτε βοήθεια από την πολιτεία, ξεχάστε το. Νέα ήθη και έθιμα φέρνει στην ελληνική οικογένεια η κυβέρνηση και ο ΕΟΠΥΥ. Για να λάβετε πλέον επίδομα τοκετού θα πρέπει μάλλον να επιστρέψετε κάμποσες δεκαετίες πίσω και να επιλέξετε όχι μαιευτήριο αλλά τις παλιές καλές τακτικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com