Τα σίδερα της φυλακής δεν είναι για τους λεβέντες

ΦυλακήΠαρ’ ότι η συγκεκριμένη ρήση-άποψη, «Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες», είναι ευρέως διαδεδομένη κι έχει σαν σκοπό να καταδείξει τις αντίξοες συνθήκες της «στενής», η πραγματικότητα μάλλον δεν είναι έτσι. Και λέμε «δεν είναι έτσι», γιατί πάντα υπάρχουν και τα χειρότερα. Πάρτε για παράδειγμα τις συνθήκες εργασίας στον χώρο ενός γραφείου (και ιδίως του ιδιωτικού τομέα). Μην βιαστείτε να γελάσετε. Ακολουθεί τεκμηρίωση:

SOS....Φορολογική δήλωση ~ Κωδικοί που «καίνε» τους φορολογούμενους - Τι αλλάζει στο Ε1

Ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων καλούνται να επιδείξουν φέτος οι φορολογούμενοι, λόγω των αλλαγών που έγιναν στο βασικό έντυπο φορολογίας εισοδήματος, αλλά και των επαναλαμβανόμενων λαθών που γίνονται επί σειρά ετών σε συγκεκριμένους κωδικούς.Τα περισσότερα λάθη εντοπίζονται στους πίνακες των τεκμηρίων, των φοροαπαλλαγών αλλά και στα στοιχεία των φορολογουμένων, ειδικά σε ό,τι αφορά τα στοιχεία των συζύγων.

Πως θα "σταυρώσουμε" τους υποψηφίους στις εκλογές

Το πόσους σταυρούς θα βάλουμε εξαρτάται από τον αριθμό των εδρών που δίνει η κάθε εκλογική περιφέρεια. Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και ποιοι όχι. Ολες οι λεπτομέρειες στο Newsit.Οι πολίτες μπορούν να εκφράσουν την προτίμησή τους υπέρ των υποψηφίων βάζοντας σταυρό δίπλα στο όνομά τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που θα επιλέξουν.Σταυροί προτίμησης ανά εκλογική περιφέρεια: