ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Eθνική βλαχιά» χαρακτήρισε τη σημαία κόρη υφυπουργού!

Η Ηλέκτρα Κοτσώνη
«Εθνική βλαχιά» χαρακτήρισε κόρη πρώην υφυπουργού την κίνηση των μαθητών από την Κόρινθο που επισκέφθηκαν το Βρετανικό μουσείο και ύψωσαν την ελληνική σημαία.
Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κοτσώνη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και ζει στο Λονδίνο. Πριν λίγες μέρες, μαθητές από το 2ο γυμνάσιο Κορίνθου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο και κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στο Βρετανικό μουσείο, ύψωσαν την ελληνική σημαία. Όπως όλα δείχνουν αυτή η κίνηση δεν άρεσε στην δημοσιογράφο, η οποία με άρθρο της στην εφημερίδα Lifo σχολίασε αρνητικά την στάση των μαθητών. «Μεγαλύτερη βλακεία από το να ανοίξουν τη σημαία μπροστά στα μάρμαρα δεν βρήκαν να σκεφτούν;», έγραψε και συνέχισε: «Μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ οτι εν μέσω της όλης καταπίεσης και της Χρυσής Αυγής που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα σήμερα, δύο εκπαιδευτικοί (δύο άνθρωποι δηλαδή που η πολιτεία τους έχει εμπιστευτεί ένα σωρό εύπλαστων εγκεφάλων και προσωπικοτήτων) δεν βρήκαν τίποτα καλύτερο να κάνουν στο Λονδίνο με τους μαθητές τους από το να διαφημίσουν την Eθνική μας βλαχιά».Ηλέκτρα,ετσι και μερικοί δούλοι δεν απαλλάσσονται από την δουλική νοοτροπία τους, ακόμη και αν απελευθερωθούν. (Αίσωπος - Μύθοι, Μηναγύρται)
ΠΗΓΗ: spirospero.gr

Κατσέλη: Ανοησίες λέει ο Στουρνάρας! Θα βγουν τα όπλα αν αρχίσουν οι πλειστηριασμοί

«Με το τουφέκι παρά πόδα θα περιμένει τον δικαστικό επιμελητή ο ιδιοκτήτης, όπως έγινε στην Ισπανία και στην Ιρλανδία, εάν εφαρμοστεί η άρση αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας».
Με αυτά τα λόγια περιγράφει εικόνες του μέλλοντος πολιτικός μηχανικός από την Ηλεία, προσθέτοντας ότι τέτοιο νομοθέτημα θα είναι καταστροφικό για τον ήδη κατεστραμμένο κοινωνικό ιστό αλλά και για τη βυθισμένη στα Τάρταρα αγορά ακινήτων, τη στιγμή που η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στο «ξεπάγωμα» κατασχέσεων και πλειστηριασμών στα τέλη του Νοεμβρίου, επικαλούμενη τη μερική εκτόνωση της αγοράς των ακινήτων και τη σταδιακή επαναλειτουργία της στεγαστικής πίστης.

Η εγκληματικότητα του Α’ εξαμήνου του 2013 σε αριθμούς

Αισιόδοξα δείχνουν σε μια πρώτη ανάγνωση τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς μειώνονται σταθερά από τις αρχές του 2013 οι βασικές κατηγορίες αδικημάτων (ληστείες, κλοπές – διαρρήξεις, ανθρωποκτονίες), που επηρεάζουν άμεσα το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Στις παραπάνω κατηγορίες καταγράφονται σημαντικές μειώσεις, που ξεπερνούν σε ποσοστό το 17%.
Πιο αναλυτικά, σε σύγκριση με το Α’ εξάμηνο του 2012, καταγράφηκαν (539) λιγότερες ληστείες, (7.871) λιγότερες κλοπές – διαρρήξεις και (15) λιγότερες ανθρωποκτονίες. Στην Αττική, το ίδιο χρονικό διάστημα, καταγράφηκαν (367) λιγότερες ληστείες, και (5.852) λιγότερες κλοπές – διαρρήξεις.

Μόνο για 110.000 ο κοινωνικός τουρισμός φέτος

Οι δικαιούχοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση και μετά την υπογράφουν αυτοπροσώπως στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης!Ξεκινά σήμερα ο «κουτσουρεμένος» κοινωνικός τουρισμός για 110.000 δικαιούχους του προγράμματος «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών τους με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού».
Οι δικαιούχοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση και μετά την υπογράφουν αυτοπροσώπως στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης!Το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από 16.9.2013 έως 31.7.2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ. 
Η επιδότηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους που θα επιλεγούν κατόπιν διαδικασίας μοριοδότησης.    Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής γι' αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12η μεσημβρινή.