«Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα» Max Keiser....."The debt of Greece does not come from Greece» Max Keiser


economist-ellada-gia-klamat

Μην αφήνεις να σε επηρεάζει, ότι δεν μπορείς να επηρεάσεις. Αυτή είναι ο μοναδικός τρόπος δράσης για να μην σε επηρεάζουν τα παιχνίδια των επικυρίαρχων. Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα.
«Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευτεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας», δήλωσε ο οικονομικός αναλυτής, και περιέγραψε στην κατάσταση ως «οικονομικό ολοκαύτωμα». «Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα», είπε ο Keiser. «Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος».

ΣΟΣ.....Αν έχετε κινητό, τότε δεν έχετε καμιά προστασία στην ιδιωτική σας ζωή!

Αν έχετε κινητό, τότε δεν έχετε καμιά προστασία στην ιδιωτική σας ζωή.Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ξέρουν πολύ περισσότερα για όλους μας, από όσο φανταζόμαστε.Μπορούν και....
παρακολουθούν το που πάμε, ενώ διατηρούν αρχεία για το οτιδήποτε κάνουμε μέσω του κινητού μας.Πολλές εταιρίες μάλιστα, πουλάνε αυτές τις πληροφορίες σε οποιονδήποτε θέλει να τις αγοράσει.