Παράδεισοι στην Ελλάδα για ελεύθερο κάμπινγκ

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το lifestyle των διακοπών δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Αρκετοί μπορεί ήδη να το έχουν δοκιμάσει ή και να το έχουν υιοθετήσει ως τρόπο διακοπών, άλλοι πάλι εξαιτίας των στενών οικονομικών είναι έτοιμοι να απολαύσουν το ελεύθερο κάμπινγκ, με τις δυσκολίες και τις ομορφιές του, σε κάποιο μέρος της Ελλάδας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, να προετοιμαστείτε για όλες τις πιθανές «κακοτοπιές», να πάρετε την παρέα σας ή το έτερον ήμισυ και να αναχωρήσετε για έναν από τους μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας.
Ηρακλειά
Ανήκει στο σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων και θεωρείται από τους κορυφαίους προορισμούς για κάμπινγκ. Έχει μόλις δύο οικισμούς, τον Άγιο Γεώργιο (Κάτω Χωριό), που είναι και η «καρδιά» του νησιού, και την Παναγιά (Πάνω Χωριό). Η Ηρακλειά δεν προσφέρεται για ξέφρενη ζωή, αλλά για ήρεμες διακοπές. Μάλιστα, κάτι που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι στο νησί δεν υπάρχουν ούτε βενζινάδικα, ούτε τράπεζες, παρά μόνο ένα ATM, επομένως θα ήταν φρόνιμο να έχετε ήδη μαζί σας τα χρήματα που θα σας χρειαστούν.όσον αφορά στις παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά έχει λίγες και καλές. Οι πιο γνωστές είναι το Λιβάδι, ο Άγιος Γεώργιος, η Βορεινή Σπηλιά, το Τουρκοπήγαδο, ο Καρβουνόλακκος και η Αλιμιά, όπου στα 9 μέτρα βάθος κρύβεται ένα πολεμικό υδροπλάνο που βούλιαξε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

SOS.... Σελίδα συγκέντρωσε τις εικόνες όλων των χρηστών του Facebook – Βρείτε τη δική σας


facebook-faces1


Σχόλιο:Η παρούσα ανάρτηση έχει ως σκοπό να δέιξει πόσο λάθος κάνουμε με το να εκθέτουμε τον εαυτό μας ανεβάζοντας φωτογραφίες μας στο facebook. Ένα πρωτότυπο αλλά παράλληλα τρομακτικό πρότζεκτ δημιούργησε η σχεδιάστρια ιστοσελίδων Ναταλία Ροτζάς δημιουργώντας ένα μωσαϊκό φωτογραφιών από όλες τις εικόνες των χρηστών του Facebook. Στη σχετική ιστοσελίδα που φέρει την ονομασία «Τα πρόσωπα του Facebook», υπάρχει ένας μετρητής των εγγραμμένων στο κοινωνικό δίκτυο που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε εικονοστοιχείο, προβάλλεται ένα καρέ όπου μπορούμε να δούμε τις εικόνες προφίλ κάθε χρήστη. Σύμφωνα με την Daily Mail για να δει κάποιος όλες τις φωτογραφίες χρειάζεται 36 χρόνια, 5 μήνες, 46 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, ενώ τα πρόσωπα του Facebook προβάλλονται με βάση τη χρονολογική σειρά που εγγράφηκαν. Για όποιον διαθέτει λογαριασμό στο Facebook, η εφαρμογή του επιτρέπει να εντοπίσει πού βρίσκεται το δικό του «πρόσωπο» καθώς και των φίλων του. Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, η Ναταλία Ροτζάς ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτε παράνομο.KΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
thesecretrealtruth.blogspot.com