Οι 10 + 1 κυριότερες αιτίες που προκαλούν καρκίνο!

καρκίνος Οι 10 + 1 κυριότερες αιτίες που προκαλούν καρκίνο!
Ο καρκίνος είναι μία από τις πιο σοβαρές ασθένειες που διαγιγνώσκονται σε άτομα σε όλο τον κόσμο, και είναι επίσης μια αστείρευτη πηγή πολλών αναλύσεων και μελετών, προκειμένου να βρεθεί μια θεραπεία, αλλά μερικές από αυτές τις έρευνες έχουν διεξαχθεί, επίσης, να ανακαλύψουν την πραγματική αιτία του καρκίνο.
Οι κύριες αιτίες του καρκίνου
1) Ορμόνες στο γάλα και στο κρέας
Τα ζώα του αγροκτήματος τρέφονται με τεχνητές ορμόνες προκειμένου να επιτύχουν μεγαλύτερες ποσότητες γάλακτος και κρέατος, και προκαλούν μολύνσεις, καρκίνο, κατάθλιψη και πολλές άλλες ασθένειες.
Δείτε ακόμη: Τρώμε κρέας «ντοπαρισμένο» με Αντιβιοτικά – (Έρευνα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων). 
Θες να συνεχίσεις να τρως το κρέας του εμπορίου; Δες τι τρως! 
Πως διοχετεύονται τα φάρμακα στα κοτόπουλα του εμπορίου και η τρομακτική απειλή για την υγεία μας!
Και: Γάλα ή Δηλητήριο; 
Επικίνδυνο κοκτέιλ 20 χημικών ουσιών σε ένα ποτήρι γάλα!
2) Μαστογραφία, οδοντικές ακτίνες X, Σαρωτές σε αεροδρόμια
Μιλάμε για θανατηφόρες ακτίνες που προκαλούν καρκίνο, παρόλο που κατά ειρωνεία της τύχης, που πήγατε εκεί για να ελέγξετε τον εαυτό σας, προκειμένου να προλάβει τον καρκίνο ή να αντιδράσει έγκαιρα.
Δείτε: Αφιέρωμα: Μαστογραφία, η μεγάλη απάτη των φαρμακοβιομηχανιών. 
Θανατηφόρες και οι ακτινοθεραπείες: Ασθενείς και πολίτες θύματα εγκληματικής αδιαφορίας.
3) Αλουμίνιο Σε Αποσμητικά και αντιιδρωτικά
Οι περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού εμφανίζονται στο επάνω μέρος, στη μασχάλη, όπου είναι το αλουμίνιο γεμάτο στα αποσμητικά. Έχοντας αυτό κατά νου, την επόμενη φορά να επιλέγετε ένα βιολογικό αποσμητικό ή να το φτιάχνετε μόνοι σας: Αποσμητικά και Ανθιδρωτικά… δηλητήρια και λύσεις! 
Συνταγές για φυσικά αποσμητικά σώματος!
Δείτε ακόμη: Είναι το Αποσμητικό σας Τοξικό; 
Αλουμίνιο και επιπτώσεις στην υγιεία.
4) Τοξικά Καλλυντικά
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο μας και χρησιμοποιούμε καλλυντικά πλούσια σε πετρέλαιο και πίσσα. Οι ουσίες αυτές πάνε βαθύτερα στο δέρμα χωρίς προβλήματα θα εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας μια εύφορη περιοχή για καρκινικά κύτταρα, έτσι ας αρχίσουμε να χρησιμοποιούν οργανικά καλλυντικά και να σταματήσει η ζημιά ή, τι άλλο, να τα φτιάχνουμε μόνοι μας, με αγνά, φυσικά, αλλά και πιο οικονομικά υλικά, συνταγές και λύσεις μπορείτε να βρείτε στην ενότητα: «φτιάχνω μόνος – περιποίησις»
Δείτε ακόμη: Χημικά Συντηρητικά – Parabens και καλλυντικά. 
Επικίνδυνα συνθετικά χημικά συστατικά στα καλλυντικά. Αναγνωρίστε τα! 

5) Σόγια και καλαμπόκι μεταλλαγμένο
Η Σόγια στις ΗΠΑ είναι συχνά γενετικά τροποποιημένη, ως εκ τούτου, οι ειδικοί συμβουλεύουν όσους προτιμούν το γάλα σόγιας να σταματήσουν τη χρήση του.Το Γάλα σόγιας περιέχει αιμαγλουτινίνη, μια ένωση που μετατρέπει τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε θρόμβους. Εκτός από αυτό, η σόγια αυξάνει τα οιστρογόνα.
Δείτε: Είναι η σόγια «μαγική» τροφή;
Δεν είναι όμως το μόνο τρόφιμο, υπάρχουν και πολλά άλλα: Αυτά είναι τα ύποπτα τρόφιμα για καρκινογενέσεις με αποδείξεις!
6) Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες
Η Ασπαρτάμη, το κύριο συστατικό των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών είναι στην πραγματικότητα ένα  από τα περιττώματα των γενετικά τροποποιημένων βακτηρίων Escherichia coli, η οποία είναι κάτοικος στο παχέος εντέρου, και στα απόβλητα. Η επικίνδυνη ασπαρτάμη βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα είδη στις τσίχλες, στα φάρμακα και στα περισσότερα από τα προϊόντα διατροφής.
Δείτε: ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ: ένας δηλητηριασμένος κόσμος
7) Φθοριωμένο νερό
Όχι, δεν είναι το ορυκτό που βρίσκετε στη φύση, ούτε καθαρισμένο νερό που περνά μέσα από τους σωλήνες. Το Φθόριο μειώνει στην πραγματικότητα το νερό και ξεπλένει τα ορυκτά από το σώμα, με άλλα λόγια, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα (και όχι μόνο). Ως εκ τούτου, να πίνουμε νερό από πηγή όποτε μπορούμε.
Δείτε ακόμη: Το Φθόριο και οι επιπτώσεις στην υγεία μας. Μέρος 1ο. 
Φθόριο: δηλητήριο στην οδοντόπαστα & το νερό. Μέρος 2ο. 
Δρ. Ράσελ Μπλέιλοκ – ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (Ευγονική, Φθόριο, Εμβόλια). 
και: Πώς να κάνετε αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας!
8) Γιατροί.
Ψάξτε για ένα ειλικρινή γιατρό ο οποίος θα σας δώσει συμβουλές για τη διατροφή, ως πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Απαλλαγείτε από τις φαρμακευτικές εταιρείες με διακεκριμένα ονόματα των οποίων μοναδικός σκοπός είναι η μεγάλο κέρδος και ο μεγάλος αριθμός των ασθενών που πηγαίνει προς όφελός τους.
Δείτε: Η ”σιωπηλή” επιδημία… Οι γιατροί είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου. 
Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια. 
Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. 
David Icke: Η δολοφονική μηχανή… που λέγεται «σύγχρονη ιατρική» Μέρος Α 
David Icke: Η δολοφονική μηχανή … που λέγεται «σύγχρονη ιατρική» Μέρος Β
9) Τεχνητές χρωστικές τροφίμων και Συντηρητικά
Σχεδόν κάθε χρώμα των τροφίμων παράγεται σε ένα εργαστήριο.Τα Ισχυρά συντηρητικά κυριολεκτικά πνίγουν τα κύτταρα και θα τα μετατρέψουν σε καρκινικά κύτταρα, έτσι η καλύτερη επιλογή είναι η χρήση με βιολογικά φρούτα και λαχανικά όσο το δυνατόν περισσότερο.
Δείτε: Τρώμε τουλάχιστον πέντε κιλά συντηρητικά τον χρόνο!
10) Σαπούνια, σαμπουάν, κρέμες
Όπως έχουμε ήδη πει, ό, τι ισχύει στο δέρμα μας,είναι για τα τα μαλλιά ή τα δόντια, μπαίνουν αμέσως στην κυκλοφορία του αίματος. Αρώματα, σαμπουάν, βαφές μαλλιών, τα ζωικά υποπροϊόντα και όλα τα άλλα συστατικά αμφισβητήσιμα προκαλούν καρκίνο.
Δείτε: Πόσο τοξικό είναι το μπάνιο σας; Έρευνα – σοκ στις HΠA: καρκινογόνα κοκτέιλ στα καλλυντικά.
Με τι, δηλητήρια, πλένουμε τα δόντια μας; 

Βαφές μαλλιών: τι κρύβεται πίσω από τη λάμψη;
«Τροφή»: Πολύ σωστά αναφέρονται όλα τα παραπάνω ως αιτίες καρκίνου, θεωρώ όμως πως λείπει μία ακόμη πολύ σημαντική αιτία, η οποία βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα σπίτια και ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί της. Δεν είναι άλλη από τα χημικά καθαριστικά/απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε, τα οποία εκτός από την επαφή με το δέρμα μας (που μπορούμε να αποφύγουμε στην ανάγκη με γάντια), τα ΕΙΣΠΝΈΟΥΜΕ, δημιουργώντας προβλήματα και στο αναπνευστικό, αλλά και στο συκώτι μας:
Τοξικά απόβλητα στο σπίτι – Οικολογικά καθαριστικά, εντομοκτόνα και ανακύκλωση! 
Η Χημεία στο Σπίτι Μας. Χημικά απορρυπαντικά και επιπτώσεις. 
Χημικές απειλές: Πόσο «αθώο» είναι το σπίτι μας; 

Το είδα: www.bioathens.com

Read more: http://www.proionta-tis-fisis.info/i-10-1-kirioteres-eties-pou-prokaloun-karkino.html#ixzz2yKTFbG00

Δεν υπάρχουν σχόλια: