Ο κάπτεν ΓΑΠ

...η καταιγίδα επιδεινώνεται, ο κάπτεν ΓΑΠ πλέει κοντά σε βραχώδης ακτές,το΄πλήρωμα απειθαρχεί και η κατάσταση του πλοίου γενικά είναι δραματική. Θα τσακιστεί; Θα ναυαγήσει;Κανείς δεν γνωρίζει,ούτε κι ο καπτεν ΓΑΠ!
Αυτή είναι λοιπόν η στιγμή που απαιτείται ενεργή παρέμβαση όλων των πολιτών,αν θέλουμε δηλαδή να σωθεί το πλοίο. Φυσικά αυτό δεν θα γίνει βάζοντας αυτόματο πιλότο στο πλοίο,ούτε με μοιρολατρία. Ο πολίτης πρέπει να συγκρουσθεί με άνομα κέντρα εξουσίας,όπου καταληστεύουν τον λαό,κάνοντάς τον φτωχότερο,ανενεργό,τετράποδο...
Ο πολίτης τώρα θα πρέπει να κάνει στροφή 100 μοιρών,προς εκδημοκράτηση της χώρας,με κοινωνική ανάπτυξη,σεβασμό στο περιβάλλον,στον άνθρωπο και στον πολιτισμό! Τότε μόνο δεν θα καταβυθιστεί το πλοίο Ελλάς και θα φτάσει στο λιμάνι και στον προορισμό του!

Η ανάπτυξη όμως σχετίζεται και με πολλούς αρνητικούς παράγοντες πού φέρνουν πρόβλημα στην πραγματοποίησή της,όπως η γάγγραινα της γραφειοκρατίας,το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα,το αμαρτωλό ιουδαιοχριστιανικό ιερατείο,πού κρατά αλυσοδεμένο το λαό σε πνευματική δουλεία και καθυστέρηση,σαν τετράποδο! Αν τώρα δεν σώσουμε το πλοίο μας και μείνουμε ανενεργοί πολίτες και αδιάφοροι,τότε η κόπρος του Αυγείου θα μας σκεπάσει και θα ζούμε μέσα στην δικαστική αδικία,το ιερατείο να βρίζει το ποίμνιο,οι πολιτικοί να ασκούν ολιγαρχική εξουσία,η ανεργία να καλπάζει και η πατρίδα να καταστρέφεται...Εάλω η Ελλάς,διότι τα κράτη τα υποδουλώνεις είτε με πόλεμο,είτε με χρέος!

2 σχόλια:

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

το αν θα σωθεί ο ΓΑΠ καθόλου δεν με νοιάζει.
το πρόβλημα, Ευάγγελε, είναι το πως θα σωθεί η χώρα μας και εμείς, από την πλήρη καταστροφή. την λύση όμως δεν μπορούμε να την βρούμε εμείς. άλλων δουλειά είναι και αυτοί οι άλλοι άχρηστοι και προδότες… αυτό που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια και την ζωή μας.

evangello είπε...

Υπάρχει τρόπος και τον γνωρίζουν όλοι,αλλά....ο καναπές είναι πιό βολικός,άσε να πάει κανένας άλλος ρε αδελφέ...