Η παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία από τους οίκους συνεχίζεται

Τα τελευταία χρόνια όλες οι χώρες της Δύσης συνασπίζονται ενάντια στην παγκόσμια τρομοκρατία, ειδικά σε αυτήν που προέρχεται από ένοπλες ομάδες του Ισλάμ. Κανείς όμως στην Δύση δεν είχε αντιληφθεί μέχρι σήμερα πως....
τα ίδια τα όργανα που δημιούργησαν οι πλανητάρχες για να ασκούν την επιρροή τους σε δεύτερες και τρίτες χώρες, θα γυρνούσαν μπούμερανγκ και στην ουσία θα αποτελούσαν εκείνες την πραγματική και ύψιστη απειλή που έχει ποτέ έως τώρα γνωρίσει ο πλανήτης.
Δεν είναι άλλοι από τους «αυτονομιστές» των διεθνών οίκων αξιολόγησης που εντελώς συμπτωματικά όλες έχουν έδρα τις ΗΠΑ. Και όλα μέχρι τώρα μπορεί να κυλούσαν ας πούμε ρολόι για τις ΗΠΑ που έβλεπαν «αμέτοχες» τις ανηλεείς επιθέσεις αυτών των οίκων στις οικονομίες της Ευρώπης, αλλά έλα που τώρα αυτές επιτίθενται στον δημιουργό τους! Για πρώτη φορά λοιπόν στα χρονικά η παγκόσμια οικονομική δύναμη του πλανήτη γη αποδεικνύεται πως έχει ίσως τα πιο πήλινα πόδια από όλους μας.
Για πρώτη φορά ο οίκος Standard&Poor’s αποφάσισε να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ κατά μία βαθμίδα, από AAA στο AA+. Και αυτό μπορεί να μην είναι τίποτα μπροστά στην υποβάθμιση που έχουμε δεχτεί εμείς, όμως στην πραγματικότητα οι συνέπειες αυτής της υποβάθμισης στην Αμερική έχει παγκόσμιες οικονομικές συνέπειες και μάλιστα αμέσως μετά τις ανηλεείς επιθέσεις των κερδοσκόπων σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία που θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση του ευρώ.
Μήπως λοιπόν οδηγούμαστε στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση των κερδοσκόπων και των τεχνοκρατών; «Η Κίνα, ο μεγαλύτερος πιστωτής της μοναδικής υπερδύναμης του κόσμου, έχει τώρα κάθε δικαίωμα να απαιτήσει από τις ΗΠΑ να ασχοληθούν με τα δομικά προβλήματα του χρέους τους» αναφέρει το επίσημο πρακτορείο Νέα Κίνα, ενώ από την πλευρά της Αμερικανική κυβέρνηση απαντά με οργή στους διεθνείς οίκους και ειδικά στον συγκεκριμένο, κατηγορώντας τον ότι έκανε ένα «χονδροειδές και ερασιτεχνικό» λάθος υπολογισμό, κατά 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, στις προβλέψεις του για τον προϋπολογισμό της χώρας στην ανάλυσή του με την οποία αιτιολόγησε την υποβάθμιση του αξιόχρεου της… Με τις υγείες μας!               ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: