Ακούστε τι λέει ο άνθρωπος ο Χορστ Ράιχενμπαχ: «Παραχωρήστε για 99 χρόνια γη και θάλασσα»


Χορστ Ράιχενμπαχ: «Παραχωρήστε για 99 χρόνια γη και θάλασσα»Την παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες , προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο θέμα», θα πρέπει να εκχωρήσει για διάστημα 99 έτη μεγάλες περιοχές που θα έχουν το ενδιαφέρον εκμετάλλευσης.Θα έχει τη δυνατότητα της τιτλοποίησης μελλοντικών εσόδων από την ενέργεια (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ).Ακόμη στην έκθεση τονίζεται πως η έκθεση θα τονίζει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μπορούν υπό προϋποθέσεις να ανέλθουν στο ποσό των 135 δις ευρώ. Θα προτείνεται να εξαγοράσει μια εταιρεία η οποία θα συσταθεί από τις χώρες της ευρωζώνης ολόκληρη η περιουσία της Ελλάδας.
Στη συνέχεια το ποσό των 135 δις ευρώ θα δοθεί στην Ελλάδα για να αποπληρώσει μέρος του χρέους της. Η περιουσία τότε, θα μπορεί να πωληθεί όποτε το κρίνει η εταιρεία και σε όποιο το επιθυμεί, Τούρκους, αλβανούς κλπ με ότι αυτό σημαίνει για την κυριαρχία του κράτους.
ΠΗΓΗ: briefingnews.gr
Σχόλιο tsantiri.gr: Μας ζητούν να τους παραχωρήσουμε την πατρίδα μας! Γιατί; Ηττηθήκαμε σε πόλεμο και δεν το ξέρουμε; Ηττηθήκαμε ως έθνος και έχουμε συλλογική ευθύνη; Θα παραδώσουμε την ιερή Ελλάδα στους ξένους επειδή την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση μια μειοψηφία πολιτικάντηδων; Εδώ είναι Μαραθώνας, εδώ είναι Θερμοπύλες, εδώ είναι Σαλαμίνα και Πλαταιές! Εδώ είναι Γοργοπόταμος και Αλαμάνα καθάρματα! Εδώ είναι γη ηρώων και ελεύθερων ανθρώπων! Εδώ θα τσακίσουμε τον ιμπεριαλισμό για μια ακόμη φορά, όπως έκαναν όλες οι γενιές των προγόνων μας! Και αυτό δεν είναι προειδοποίηση, αυτό είναι δήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: