Συγκλονίζουν οι φωτο από το τελευταίο γεύμα της Whitney Houston Αποφάγια, ρούχα, ξιραφάκια και αλκοόλ σε κοινή θέα.....

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα απομεινάρια του τελευταίου γεύματος της Whitney Houston-ένα hamburger, τηγανιτές πατάτες και ένα σάντουιτς γαλοπούλας, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail βρέθηκε στο μπάνιο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της τραγουδίστριας.
Αποφάγια, προσωπικά αντικείμενά της ριγμένα διάσπαρτα στο πάτωμα και ακόμη και συνοδευτικά του φαγητού πεταμένα εδώ κι εκεί συνθέτουν το σκηνικό στις σοκαριστικές φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται επίσης ένα ποτήρι με σαμπάνια, καθώς και κουτάκια μπύρας. 
Φαίνεται πως αυτός ο συνδυασμός αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών Xanax, τα οποία επίσης βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας αποτέλεσαν το κοκτέϊλ θανάτου, που της στοίχισε την ζωή στα 48 της χρόνια.

Εκτός από οτιδήποτε αφορά φαγητό και ποτό, στις φωτό μπορεί να δει κανείς και μισο-σκισμένα ρούχα, ενώ αίσθηση προκαλεί το ξυραφάκι που είναι επίσης ευδιάκριτο.
Εκτός από τα Xanax, πληροφορίες από το περιβάλλον της Houston αναφέρουν στο TMZ ότι στην σουίτα του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή, υπήρχαν και ίχνη από τα χάπια Midol, τα οποία συνήθως ανακουφίζουν από πόνους της γυναικείας περιόδου, μυκητιάσεις και άλλου είδους ενοχλήσεις.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν τον τραγικό θάνατο της Whitney Houston με αυτόν του Michael Jackson. Αλλωστε, ο συνδυασμός υπερβολικής δόσης χαπιών με αλκοόλ ήταν εκείνος που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στάθηκε καταλυτικός για την ζωή τους. Πάντως, η πληροφορία ότι οι δυο τους χρησιμοποιούσαν το ίδιο φαρμακείο από το Beverly Hills δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: