Δεν μπορεί να διαιωνίζεται η ατιμωρησία των πολιτικών που είναι λαμόγια....

Κώστας Αιβαλιώτης, άρθρο στο www.eklogika.gr
Του Κώστα Αϊβαλιώτη, βουλευτή Β΄ Αθηνών – Εκπροσώπου του ΛΑΟΣ
Είναι γεγονός ότι τα σημεία που προτείνει το eklogika.gr καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανησυχίες των Ελλήνων, είτε είναι δεξιοί, είτε είναι αριστεροί. Ιδίως σήμερα που το εφιαλτικό Μνημόνιο ρίχνει βαριά τη σκιά του στην Ελλάδα. Αυτές οι επισημάνσεις του eklogika.gr αποτελούν σημαντικό μέρος της πολιτικής πλατφόρμας του ΛΑΟΣ εδώ και χρόνια, από τότε που κατηγορούμασταν ως «ακραίοι», «έξαλλοι» και άλλες παρόμοιες μπαρούφες. Κάποιοι αποδειχθήκαμε ανθεκτικοί, παλέψαμε για τις ιδέες μας και μείναμε σταθεροί στις θέσεις του ΛΑΟΣ. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που δυστυχώς «μεγαλοπιάστηκαν» με τα υπουργικά αξιώματα, (που τα κατέλαβαν λόγω του Γ. Καρατζαφέρη) ένιωσαν ότι ζουν τις «μεγάλες τους στιγμές», συμβιβάστηκαν με το σύστημα και έσπευσαν να χωθούν σε ένα από τα κόμματα που εκφράζουν το κατεστημένο. Θα τους κρίνει, όμως, ο κόσμος. Κοντός ψαλμός…

Ο ΛΑΟΣ – χωρίς βαρίδια πλέον και χωρίς ιδεολογικά ακραίους – βαδίζει προς μια νέα εκλογική επιτυχία. Άνθρωποι που ήταν μακρυά μας ,έρχονται πλέον κοντά μας γιατί όλοι οι Έλληνες είναι πατριώτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικού προσανατολισμού. Το πλαίσιο του ΛΑΟΣ είναι άμεση και δραστική μείωση του ΦΠΑ και της φορολογίας, καμία μείωση σε μισθούς και συντάξεις, αποδέσμευση από την τρόικα, τα ξένα αφεντικά και τη γερμανοκρατία, απαλλαγή από τους λαθρομετανάστες ΤΩΡΑ , και εκμετάλλευση των πλούσιων Ελληνικών κοιτασμάτων πετρελαίου, αερίου, χρυσού κλπ.

Απ’ την άλλη, δεν μπορεί να διαιωνίζεται η ατιμωρησία των πολιτικών που είναι λαμόγια, έκλεψαν το καταπέτασμα και απαλλάσσονται με διάφορα νομικά τερτίπια. Η θέση μας είναι σαφής : τιμωρία των λαμόγιων και δήμευση των περιουσιών τους.

Η κήρυξη της ΑΟΖ αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας. Θα χρησιμοποιήσουμε το «χαρτί» της συμμετοχής μας στην ΕΕ και θα προχωρήσουμε σε άμεση κήρυξη της ΑΟΖ, είτε αρέσει στους Τούρκους είτε δεν τους αρέσει. Η περίπτωση της Κύπρου απέδειξε ότι οι Τούρκοι μένουν στα λόγια όταν βλέπουν ότι υπάρχουν συμμαχίες και όταν καταλαβαίνουν ότι εννοούμε όσα λέμε. Δεν τόλμησαν να στείλουν ούτε … «χαρταετό» κοντά στο γεωτρύπανο που ήταν στην Κυπριακή ΑΟΖ, γιατί είδαν ότι «δεν τους παίρνει». Ας αντιγράψουμε, επιτέλους, το παράδειγμα των Ελλήνων της Κύπρου ώστε να αρχίσουμε να αντλούμε τα κοιτάσματά μας που ανέρχονται συνολικά σε 10 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ (!), όπως υπολόγισε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Είμαστε μία χώρα που είναι «μαγαζί γωνία». Βρισκόμαστε σε ένα πολύτιμο γεωστρατηγικό σημείο, έχουμε άφθονο ορυκτό πλούτο, έχουμε καλές υποδομές (εκσυγχρονισμένα αεροδρόμια, ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, Μετρό, καλές ξενοδοχειακές υποδομές, βελτιωμένες επικοινωνίες, γρήγορο INTERNET κλπ). έχουμε έναν επινοητικό και εργατικό λαό και είμαστε η 28η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου σε μέγεθος ΑΕΠ, παρότι είμαστε μόνο 11,5 εκατομμύρια άνθρωποι. Έχουμε την 1η ναυτιλία στον κόσμο, την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (προτελευταία η Τουρκία !) και το 2ο ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό (τελευταία η Τουρκία !) ενώ μπορούμε να παράγουμε τα πάντα. Στην ΕΑΒ π.χ. φτιάχνουμε εκτεταμένα κομμάτια της ατράκτου των F-16 και των μεταγωγικών «C-130 ΗΡΑΚΛΗΣ» τα οποία στέλνονται σε όλο τον κόσμο. Στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων (Κ.Ε.Α.) στο Ελληνικό, οι Έλληνες τεχνικοί έφτιαξαν ένα καταπληκτικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή!

Όταν οι Γερμανοί μας αποκαλούν «τεμπέληδες» να προσέχουν τι λένε. Εκείνοι είναι που χρωστούν 575 δις δολλάρια από τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και είναι οι Νούμερο 1 «μπαταχτζήδες» της Ευρώπης.Είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλάνε και να κρίνουν άλλους λαούς. Ας τιμήσουν πρώτα τις υποχρεώσεις τους και μετά να διατυπώνουν κρίσεις για λαούς περήφανους όπως ο Ελληνικός. Καμαρώνουμε για το χθες και το σήμερα της χώρας μας, δεν ντρεπόμαστε για τίποτε και θα ξανακάνουμε την Ελλάδα δυνατή. Οι εκλογές που έρχονται είναι η εκκίνηση.                πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: