Έλληνα μην πυροβολείς τον συμπατριώτη σου, ….. ούτε με το πληκτολόγιο!

Ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές, παρόμοιες με αυτές της γερμανικής κατοχής του 1941-44. Το ένα τρίτο του ελληνικού λαού πεινάει σήμερα. Ο αριθμός των ανέργων αυξάνεται κατά χίλιους ημερησίως και οι απόπειρες αυτοκτονίας κατάντησαν σύνηθες στατιστικό στοιχείο της καθημερινότητάς μας! Οι εργοδότες εκμεταλεύονται ασύστολα τους ισχύοντες εργασιακούς νόμους-ζούγκλας και μετατρέπουν τους εργαζομένους τους σε σκλάβους. Τα καρτέλ των μαυραγοριτών της αγοράς πωλούν ανενόχλητα τα προϊόντα τους στον απροστάτευτο καταναλωτή σε τιμές ασύδοτης αισχροκέρδειας. Οι πόλεις μας και η περιουσία μας ανήκουν πλέον στις ορέξεις και στις διαθέσεις των εγκληματιών και των συμμοριών τους. Ότι δεν μας κλέβουν οι επαγγελματίες κλέφτες, το αρπάζουν οι τοκογλύφοι δανειστές και οι Γερμανοί μέσω των δοσιλόγων γερμανοτσολιάδων του κρατικού μηχανισμού.
Η εξαθλίωση έγινε ο απρόσκλητος συγκάτοικος στα σπίτια μας. Στα νοσοκομεία και στα φαρμακεία ο φτωχός βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κυνισμό, την αδιαφορία και το μίσος των κυβερνώντων. Ο κάθε κερατάς πολιτικός ή Γερμανός επίτροπος βιάζει καθημερινά την τύχη και το μέλλον των παιδιών μας. Κάποιος νέος Χίμλερ στο μακρυνό Πότσνταμ της Γερμανίας σχεδίασε το νέο παιδομάζωμα και τα νέα κρεματόρια της «ελπίδας». Τα παιδιά μας έγιναν οι «Πακιστανοί» των Γερμανών. Ο Έλληνας δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο και αντιδρά σκύβοντας το κεφάλι μέχρι το ύψος της πατούσας του. Οι καθοδηγητές των κομμάτων προσπαθούν να κάνουν καθημερινά με ψεύτικες υποσχέσεις πλιάτσικο στις ψυχές των απελπισμένων. Οι κυνηγοί των ψυχών σπέρνουν το μίσος, δείχνουν τον πολιτικό αντίπαλο σαν υπεύθυνο για την κρίση και ζητούν το κεφάλι του! Οι ναζιστές και οι αριστεροί μαγαζάτορες χρηματοδοτούνται από τον Γερμανό κατακτητή και έχουν ένα κοινό σκοπό. Τον εμφύλιο.!!!

Όποιος Έλληνας νομίζει ότι τα «κουμούνια» ή οι «χρυσαυγίτες» είναι οι υπεύθυνοι για την κατάντια του… και οι εχθροί της μοίρας του, τότε βαδίζει με οδηγό την ανοησία του στον δρόμο της αυτοκαταστροφής του.

Ο Γερμανός είναι ο μοναδικός εχθρός και τα πιόνια του σε όλα ανεξαίρετα τα σημερινά πολιτικά κόμματα στην Αθήνα. Είναι αυτοί που επί 38 χρόνια εκλεψαν, εβίασαν, επρόδωσαν και  εκβίασαν τον ελληνικό λαό και που ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Αυτοί τώρα θέλουν να παραμείνουν στην εξουσία, έστω και μέσω ενός εμφυλίου, για να υπηρετήσουν τον Γερμανό κατακτητή και τα συμφεροντά του.

Όποιος Έλληνας τολμήσει να πιέσει το πληκτολόγιό του κατά ενός άλλου Έλληνα είναι σαν να πιέζει τη σκανδάλη ενός όπλου εναντίον ενός συμπατριώτη του. Ο Έλληνας αυτός εξυπηρετεί άθελά του μόνο και αποκλειστικά τα συμφέροντα του Γερμανού κατακτητή και του σημερινού πολιτικού καθεστώτος των Αθηνών, οδηγώντας έτσι, με τα ίδια του τα χέρια, την πατρίδα του στην ολοκληρωτική  καταστροφή.

Ο θυμός είναι ένα κακός οδηγός και το μυαλό του οργισμένου δεν επιτρέπεται να προσπερνιέται από  τη γλώσσα του!

Έλληνα εσύ είσαι το θύμα, μην γίνεις και ο δολοφόνος σου!

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: