SoS!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ


Άλλες πληροφορίες που λαμβάνουμε για σας
Λαμβάνουμε όμως κι άλλα είδη πληροφοριών σχετικά με εσάς: Λαμβάνουμε δεδομένα σχετικά με σας κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με το Facebook: δηλαδή όταν κοιτάτε το Χρονολόγιο κάποιου,... στέλνετε ή λαμβάνετε μήνυμα, αναζητάτε φίλο ή Σελίδα, κλικάρετε ή βλέπετε μια διαφήμιση (ή αλληλεπιδράτε μαζί της με άλλον τρόπο), χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή του Facebook, αγοράζετε Μονάδες Facebook ή κάνετε άλλες αγορές μέσω Facebook.
  • Όταν δημοσιεύετε στο Facebook φωτογραφίες, βίντεο ή αντίστοιχο περιεχόμενο, λαμβάνουμε περισσότερα σχετικά δεδομένα (ή μεταδεδομένα), όπως είναι π.χ. η ώρα, η ημερομηνία και το σημείο λήψης της φωτογραφίας ή του βίντεο.
  • Λαμβάνουμε δεδομένα από τον υπολογιστή, το κινητό ή άλλη συσκευή από όπου συνδέεστε στο Facebook, ακόμη και όταν συνδέονται πολλοί χρήστες από την ίδια συσκευή. Τέτοια δεδομένα είναι η διεύθυνση ΙΡ και άλλες πληροφορίες, όπως είναι ο πάροχος Διαδικτύου, η τοποθεσία, ο τύπος (μαζί με τα αναγνωριστικά) του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή οι σελίδες που επισκέπτεστε. Για παράδειγμα, με βάση τη θέση σας στο σύστημα GPS ή άλλες πληροφορίες τοποθεσίας, σας ενημερώνουμε αν κάποιος από τους φίλους σας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
  • Λαμβάνουμε δεδομένα όποτε επισκέπτεστε είτε παιχνίδι, εφαρμογή ή ιστότοπο που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Facebook είτε ιστότοπο με κάποια λειτουργία του Facebook (π.χ. μεπρόσθετο κοινωνικής δικτύωσης). Άλλες φορές, λαμβάνουμε δεδομένα μέσω των cookie. Σε αυτά τα δεδομένα συμπεριλαμβάνονται η ημερομηνία και η ώρα της επίσκεψης στον ιστότοπο, η διαδικτυακή διεύθυνση (ή διεύθυνση URL), κάποιες τεχνικές πληροφορίες για τη διεύθυνση IP, το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, καθώς και το αναγνωριστικό σας (αν είστε συνδεδεμένος στο Facebook).
  • Κάποιες φορές, οι διαφημιστικοί συνεργάτες μας, οι πελάτες μας και άλλοι μάς δίνουν διάφορα δεδομένα με βάση τα οποία εμφανίζονται διαφημίσεις, αναλύεται η διαδικτυακή δραστηριότητα και βελτιώνεται η χρήση του Facebook. Για παράδειγμα, ένας διαφημιστής μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για σας (π.χ. πώς ανταποκριθήκατε σε μια διαφήμιση στο Facebook ή σε άλλον ιστότοπο), προκειμένου να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων και να βελτιώσουμε την ποιότητά τους.
Επίσης, συγκεντρώνουμε δεδομένα από τις πληροφορίες που ήδη έχουμε για εσάς και τους φίλους σας. Για παράδειγμα, ίσως συγκεντρώσουμε δεδομένα σας για να προσδιορίσουμε ποιους φίλους θα σας δείχνουμε στις Ενημερώσεις αρχικής σελίδας ή για να σας προτείνουμε ετικέτες για τις φωτογραφίες που δημοσιεύετε. Ενδέχεται να συνδυάσουμε την πόλη στην οποία μένετε με άλλες πληροφορίες GPS και τοποθεσίας που έχουμε για σας. Έτσι, για παράδειγμα, ενημερώνουμε εσάς και τους φίλους σας είτε σχετικά με άτομα ή εκδηλώσεις από την περιοχή σας είτε για προσφορές που ίσως σας ενδιαφέρουν. Επίσης, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα για να σας δείξουμε πιο σχετικές διαφημίσεις.
Όταν μαθαίνουμε τη θέση σας στο σύστημα GPS, τη συνδυάζουμε με άλλες πληροφορίες τοποθεσίας που έχουμε για σας (π.χ. την πόλη στην οποία μένετε). Όμως, διατηρούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο όσο τις χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε υπηρεσίες (π.χ. κρατάμε τις πιο πρόσφατες συντεταγμένες GPS για να σας στέλνουμε σχετικές ειδοποιήσεις).
Πριν κοινοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα στους διαφημιστικούς συνεργάτες ή στους πελάτες μας, αφαιρούμε το όνομά σας και κάθε άλλο προσωπικό δεδομένο σας. Εναλλακτικά, συνδυάζουμε τα δεδομένα σας με τα δεδομένα άλλων ατόμων, ώστε να μην είναι πλέον αναγνωρίσιμα.

http://enwtheite.blogspot.gr/2012/11/sos-facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: