ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ....ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Αλήθεια,πως αντέχει αυτός ο λαός ρε παιδιά; Τι κουράγιο,όταν οι "αχόρταγοι" έχουν φάει όλο το κρέας και τώρα γδέρνουν κάτι ίνες που έχουν ξεμείνει κολλημένες στα οστά του νεοέλληνα,που ονειρεύεται με φραπέ και γκούρλα στο χαζόκουτο,βλέποντας άπραγος,σε καραντίνα λες, τον βουτυρόκωλο, με τα πατομπούκαλα και το χαμόγελο της σαύρας που της τρέχουν τα σάλια, να εκτελεί ακόμη μία διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό του ΔΝΤ και της αιώνιας φοροδιαφυγής....Ότι και να γράφουν οι κωλοφυλλάδες, κανείς μεγάλος δεν πρόκειται να πάει φυλακή. Κάποια μικρά ψαράκια μπορεί να κάνουν σύντομη επίσκεψη σε VIP ενυδρεία, αλλά ως εδώ.
Στο θέμα της διαφθοράς, οι Απριλιανοί παπάρηδες ήταν σχεδόν παρθένες σε σύγκριση με τους πολιτικάντηδες και πριν και μετά την χούντα τους. Κάτσε μπατίρη στο παλούκι που προορίζεται για τον πλούσιο.....τι κουράγιο αυτός ο νεοέλληνας;; (Επιστήμονες της NASA, προκειμένου να μελετήσουν τα όρια της αντοχής του ανθρώπου, ζήτησαν δείγμα Έλληνα συνταξιούχου.) Η πορνοαθήνα και ξοπίσω της η μπανιστηρο-επαρχία, ζούνε ένα συνεχή "ψεκασμό" παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕξαχρείωσης,φτάνοντας στο σημείο, αντί να εχθρεύεται αυτόν που τον ληστεύει καθημερινά, να τον λατρεύει όπως ο σκύλος λατρεύει το κακό αφεντικό του που τον ξυλοφορτώνει με το παραμικρό. Όλα όσα περνάνε στις οθόνες είναι υποπροϊόντα του επικοινωνιακού θεάτρου που παίζει η τρικολόρε κυβέρνηση...
Φυσικά είναι δικαίωμα του καθένα να πιστεύει σε ψέματα, όπως και το να αισθάνεται άνετα με την κάθε είδους σκλαβιά. Όμως ας το κάνει ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΤΟΥ. Δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να υποχρεώνει τους υπόλοιπους να πληρώνουν, να προσεύχονται, να προσκυνάνε και να σέβονται τα  "είδωλά" του,που βρωμάνε ανυπόφορα όπως ο εμετός του ετοιμοθάνατου. Το παραμύθι ότι τα πόδια φταίνε όσο και το κεφάλι για την διαφθορά δεν πείθει πια κανέναν. Κι αν δεχτούμε ότι είναι έτσι τα πράγματα, σε τι ωφελούν οι εκλογές και τα κόμματα; Καλύτερα να γίνεται μια κλήρωση κάθε 4 χρόνια σε ένα κυβερνητικό λαχείο.....Κουράγιο νεοέλληνα.....πάτωσες.
BAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: