Αριστερός του κώλου!

«Πριν συναντήσει τον κύριο Σόιμπλε, ο κύριος Τσίπρας  κατέθεσε στεφάνι στον τάφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ. Κόβω τον αριστερό μου όρχι ότι, αν κάποιος τον ρωτούσε ποιες ακριβώς ήταν οι θέσεις της Ρόζας Λούξεμπουργκ, θα έβηχε αμήχανα και θα άλλαζε συζήτηση»... έγραψε σήμερα στο Facebook ο βραβευμένος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, κάνοντας τα σχόλια στα «social media» να πάρουν φωτιά.
Μιλώντας στο protothema.gr, ο Χρήστος Χωμενίδης, ενοχλημένος από τη διάσταση που πήρε η ανάρτησή του για λόγους άσχετους με το νόημα που εκείνος ήθελε να της δώσει, είπε: «Θα ήθελα να σκανδαλιστούμε για το αν όντως ο κύριος Τσίπρας ξέρει ή δεν ξέρει ποια είναι η Ρόζα Λούξεμπουργκ και όχι για τον τρόπο που έγραψα αυτό το σχόλιο στο Facebook.
«Εγώ είπα ότι θεωρώ πως ο Τσίπρας δεν έχει την παιδεία που απαιτείται για να είναι πρόεδρος κόμματος και μάλιστα αριστερού κόμματος. Είμαι βέβαιος ότι δεν ξέρει πολιτική ιστορία. Το θέμα δεν είναι αν έγραψα για όρχεις…Ας μην κάνουμε τις μαθήτριες σχολείου θηλέων» κατέληξε με χιούμορ.Τον κόψει δεν τον κόψει τελικά τον όρχι του ο συγγραφέας, δεν έχει μεγάλη σημασία.Σημασία έχει ότι επιτέλους κάποιος διάσημος λέει δημόσια αυτό που λέμε εμείς εδώ στον Ορθογράφο συνεχώς: ‘Ότι πέρα από μια εφηβική εμπειρία περί καταλήψεων σχολικών κτιρίων, και μια επιδερμική γνώση του μαρξισμού, ο Αλέξης μάλλον δεν έχει τα απαιτούμενα εφόδια για να το παίζει αριστερός, πόσο δε μάλλον ο ηγέτης της αριστεράς στην Ελλάδα, και ο Τσε (Παπάρας) της Ευρώπης.
Σημ- Όχι Αλέξη, ο κώλος της φωτό δεν ανήκει στην Ρόζα Λούξεμπουργκ. Ίσως στην Ρόζα την ναζιάρα, την συνιστώσα...
Strange Attractor
 http://orthografos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7400.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/yRLKR+%28%CE%9F%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: