ΕΛΤΑ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΕΜΑ ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές

«Καλούδια» από τα χέρια της μανούλας –και όχι μόνον– θα μπορούν να λαμβάνουν πλέον οι φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλη πόλη, με έκπτωση που προσφέρουν τα ΕΛΤΑ για αποστολές δεμάτων από και προς φοιτητές. «Είσαι φοιτητής, φοιτήτρια; Στέλνεις ή σου στέλνουν δέματα; Εσύ με το φοιτητικό σου πάσο... Εμείς με....
ταχύτητα, αξιοπιστία και οικονομία» είναι το σύνθημα των ΕΛΤΑ για το νέο προϊόν που προσφέρουν στους φοιτητές και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για έκπτωση 30%, η οποία αφορά δέματα εσωτερικού που αποστέλλονται από και προς φοιτητές. Μοναδική προϋπόθεση, η επίδειξη του φοιτητικού πάσο από τους φοιτητές αποστολείς ή ο αριθμός του πάσου εάν το δέμα αφορά σε παραλήπτη φοιτητή. Αναλυτικά οι τιμές για αποστολές δεμάτων με τη φοιτητική έκπτωση 30% διαμορφώνονται ως εξής:
- Δέματα 2 κιλών: 2,87 ευρώ.
- Δέματα 5 κιλών: 4,27 ευρώ.
- Δέματα 10 κιλών: 6,51 ευρώ.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διευκρινίζουν ότι η έκπτωση ισχύει για τα δέματα οποιουδήποτε βάρους και επιβάλλεται πάνω στο αρχικό κόστος αποστολής. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνεται στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων των ΕΛΤΑ. στο πλαίσιο στενότερης συνεργασίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα μετά και τη σύσταση του Επιστημονικού Συμβουλίου ΕΛΤΑ, που συγκροτήθηκε με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου προϊόντων των Ελληνικών Ταχυδρομείων και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.
Σήμερα πραγματοποιείται στο Φιλοτελικό και Ταχυδρομικό Μουσείο εκδήλωση κατά την οποία πρυτάνεις των ΑΕΙ θα ξεναγηθούν στους χώρους με το Ιστορικό Αρχείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Υπενθυμίζεται ότι το συμβούλιο θα είναι άμισθο και θα καλύπτει τους τομείς της οικονομίας, της δημόσιας διοίκησης και της πληροφορικής, ενώ θα επεξεργαστεί ζητήματα τιμολόγησης της καθολικής υπηρεσίας, επικαιροποίησης των κοστολογικών προτύπων και παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Το Επιστημονικό Συμβούλιο απαρτίζουν ο πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου καθ. Γρ. Τσάλτας, ο πρύτανης του Οικονομικού Παν. Αθηνών καθ. Κων. Γάτσιος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παν. Δυτικής Ελλάδας καθ. Δημ. Σερπάνος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΛΤΑ Κ. Μελαχροινός και ο διευθυντής στρατηγικής και συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΛΤΑ Γ. Βλασσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: