Προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα: Σχεδόν δάκρυσε ο πρωθυπουργός, ολοκληρώνοντας την ομιλία του σε μια έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα.

Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους» είπε ο Πρωθυπουργός, έντονα φορτισμένος και συγκινημένος μέχρι δακρύων. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως στο ελληνικό κοινοβούλιο κατέφθασε για να παρακολουθήσει τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης και ο επίτιμος προεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Είναι μία κίνηση που έχει μία μεγάλη βαρύτητα, δεδομένου ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είχε πράξει το ίδιο στις προγραμματικές δηλώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Κων/νος Μητσοτάκης έφτασε στην Βουλή λίγο πριν τις 19:00 και αρκέστηκε να δηλώσει πως: "Ήρθα για να ακούσω τον πρωθυπουργό...".Την ίδια ώρα, πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης, αφού δεκάδες εκπρόσωποι ειδησεογραφικών μέσων από όλο τον κόσμο βρίσκονται... επί ποδός στην Βουλή για να καλύψουν το γεγονός. iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/190672/lygise-o-alexis-tsipras-shedon-dakryse-sto-telos-tis-omilias-toy-eikones-vinteo#ixzz3RBuLuk7O

Δεν υπάρχουν σχόλια: