H «σωτηρία της Ελλάδος» το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο , η μεγαλύτερη διακρατική απάτη που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.

Η τάση για εμετό και ο θυμός , εναλλάσσονται όσο προχωράμε την παρούσα έρευνα, της οποίας την περίληψη και τα πρώτα «σταθερά δεδομένα » σας παραθέτουμε …. 

Τον Σεπτέμβριο του 2009, το ελληνικό χρέος ήταν 299 δισ. ή 115% του ΑΕΠ , ακολούθησε πράγματι το μεγαλύτερο κούρεμα δημοσίου χρέους που έχει συμβεί τις τελευταίες δεκαετίες, ύψους 105 δις .. παραταύτα το τρίτο τρίμηνο του 2014 έφτασε το 176% του ΑΕΠ (315,5 δισ. ευρώ),
Στις  31.3.2015  ( μετά από 5 έτη σκληρής λιτότητας , αυτοκτονίες , ανεργία , φτωχοποίηση , μειώσεις , κλείσιμο επιχ/σεων κ.α ) διαμορφώθηκε στο ποσό των 312,7 δισ. ευρώ και σαν ποσοστό επί του ΑΕΠ σε 174,7%... δηλαδή αυξήθηκε τελικά από το 2009... γιατί άραγε;;
Η συμφωνία που υπέγραψε πρόσφατα η κυβέρνηση με τους γνωστούς πιστωτές μας ,  δείχνει  που θα πάνε πάλι τα 88,5 δισ. ευρώ του νέου  δανείου ..για την σωτηρία μας .
έτσι …. θα πάρουμε δάνειο 65,5 δισ. ευρώ από τον ESM και 16,4 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ, τα οποία θα δοθούν ..
• 29,7 δισ. ευρώ για αποπληρωμές δανείων στο Ευρωσύστημα
• 9,9 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ
• 5,5 δισ. ευρώ σε ιδιώτες κατόχους χρέους.
• 25 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαίωση του τραπεζικού συστήματος.
• 17,2 δισ. ευρώ σε τόκους.
• 7 δισ. ευρώ για εσωτερικά χρέη.
• 7,7 δισ. ευρώ για τη ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος
… σας λέει κάτι αυτό;;
Ας δούμε σε συνδυασμό με τα ανωτέρω , τα εξής συμπεράσματα και παρατηρήσεις  στις οποίες έχουμε αναχθεί και εμείς .
1 - Ο κανονισμός 472, που υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2013, υποχρεώνει όλα τα κράτη που υπόκεινται σε πολιτικές λιτότητας, να κάνουν λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους τους.
Έγινε από την Βουλή των Ελλήνων και απέδειξε ότι …τα χρέη που συνήφθησαν με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) από το 2010 και μετά, πρέπει να θεωρηθούν παράνομα…
..όμως αυτό , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ , αφού ο Πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει  υπέρ μας , το έργο αυτής της επιτροπής Λογιστικού ελέγχου … έως τώρα .
 … και κάτι ακόμα  , από το λογιστικό έλεγχο του χρέους προκύπτει συνήθως ότι  , οι δανειστές μετατρέπουν απλώς τα ιδιωτικά χρέη σε δημόσια , έτσι ο ελληνικός λαός αντί να χρωστάει στην Ντόιτσε Μπανκ, στην Γκόλντμαν Σακς, στην Κόμερσμπανκ και σε άλλες, γαλλογερμανικές κατά βάση τράπεζες, όπως ήταν το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους μέχρι 31/12/2009, χρωστάει με αυτήν την πολιτική απάτη  στα υπόλοιπα κράτη-μέλη…. αυτό είναι ανήθικο , όμως το ποιο ανήθικο είναι να βάζουν κάποιοι του λαούς απέναντι τον έναν από τον άλλο….ξέρετε γιατί !!!
2- Από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια ευρώ) σε αποπληρωμές δανείων .. το αμφισβητεί κάποιος ;;
3- Το πρακτορείο Reuters  αποκάλυψε μια πραγματικότητα ,  ότι , διατηρούν το Ελληνικό χρέος  , δίνοντας  Δάνεια Για Να Εισπράττουν Τόκους!... τι έκπληξη !!!
4-Από την έρευνα προκύπτει  ότι τα τελευταία 200 χρόνια,  πληρώναμε δάνεια τα οποία δεν τα λάβαμε ποτέ, είτε πληρώναμε μέχρι και 20 φορές πάνω την αξία τους , είτε πληρώναμε δάνεια για πράγματα που χύσαμε το αίμα μας για να τα αποκτήσουμε!
Όπως το 1913 που Ελληνικός Στρατός, αποτελούμενος από δυνάμεις της Β.Ελλάδος, έχυσε το αίμα του για να καταλάβει μια στρατηγικής σημασίας σιδηροδρομική γραμμή. Την γραμμή Θεσσαλονίκης – Κωνσταντινούπολης , όταν ξαφνικά οι Γάλλοι αποφάσισαν ότι … η γραμμή τους ανήκει, στα πλαίσια της “συμμαχικής μοιρασιάς” και επειδή υπήρχε σε Ελληνικά εδάφη και δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο , μας εξανάγκασαν να την αγοράσουμε . Έτσι μας έδωσαν ένα Καναδικό (δηλαδή Γαλλικό) δάνειο 8.000.000 δολαρίων για να πληρώσουμε …αφού δεν είχαμε λεφτά .
5-Φτάσαμε ακόμα στο σημείο να αποπληρώνουμε δάνεια της πρώτης περιόδου της Επαναστάσεως του 1821 μέχρι και την προηγούμενη δεκαετία.
6- Η χώρα μας ήταν από παλιά «άνδρο των διεθνών πλιατσικολόγων» οι οποιοι τις περισσότερες φορές εκμεταλλευόταν  «την κατάρα μας » να αλληλοφαγωνόμαστε.
7- Το μεγάλο ψέμα έγκειται στην παροχή  δήθεν τεράστιου όγκου δανείων προς την Ελλάδα, η οποία από το 2010 έως το 2014 που ανέρχεται στα 254 δισ. ευρώ. «Όμως αποκρύπτεται  από ( τους  ) , ότι  η συντριπτική πλειονότητα των συγκεκριμένων χρημάτων επιστράφηκαν στους πιστωτές ως τόκοι και κεφάλαια προηγούμενων ελληνικών δανείων.
Τι προκύπτει από όλα αυτά … σε πρώτη φάση ;;   ότι το Ελληνικό χρέος είναι πλασματικό ,δημιουργήθηκε και δημιουργείται  για να ασκηθεί και για να ασκούν εξουσία στην Ελλάδα , με το πρόσχημα των μνημονίων…που δένουν  «χειροπόδαρα» τη χώρα με τα δεσμά τους.
 ‘Έχουμε όμως και τον αποδιοπομπαίο τράγο , που διατέθηκε , ανόητα ή εν αγνοία του στο σατανικό αυτό σχέδιο … έτσι έγινε γνωστό ότι , δύο κυβερνητικές περίοδοι ήταν αρκετές  για  να φτάσουν – όπως επ ευκαιρίας προβλήθηκε σκόπιμα για να αποκτήσει βάση το σκάνδαλο  - το χρέος της χώρας μας από 25% του ΑΕΠ μας στο 105%.
  Η 1η από  1981-1990 και η 2η από  1990-1993….. Από εκεί και πέρα πράγματι τα θεμέλια της κρίσης μπήκαν για τα καλά στην οικονομία μας…. όπως λένε πολλοί  , αφού διαμορφώθηκαν οι προϋποθέσεις για « την επιχείρηση » ,.. με κωδικό , σωτηρία της Ελλάδος
.. αλλά και την «ομίχλη » που κάλυψε τους λαούς της Ευρώπης ,  ότι φταίμε εμείς για το χρέος , μίζες , σπατάλες , κακοδιαχείριση , πελατειακό κράτος κτλ, κτλ … ναι υπήρξαν τέτοια , πότε όμως ; όταν πλέον η παράνομη οικονομική διείσδυση στην μικρή Ελλάδα , ήταν πραγματικότητα …. και κάποιοι το χρησιμοποίησαν …
Έλληνες , ας ξυπνήσουμε .... ακολουθεί το γ΄ μέρος ακατάλληλο για οξύθυμους .
 ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
h.t.police100@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: