SOS.....Νέα επίθεση των Anonymous - «Χτύπησαν» την Τράπεζα της Ελλάδος...


Νέα επίθεση των Anonymous - «Χτύπησαν» την Τράπεζα της Ελλάδος


Συναγερμός έχει σημάνει καθώς οι αστυνομικές αρχές έρχονται αντιμέτωπες με άλλη μία επίθεση των Anonymous Greece, η οποία αυτή τη φορά «χτύπησαν» την σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ εκτόξευσαν και νέες απειλές. 
Οι Anonymous Greece μία ημέρα μετά τις απειλές τους για νέα χτυπήματα, προχώρησαν σε αυτά και έριξαν την σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ για άλλη μία φορά εκτόξευσαν και νέες απειλές κατά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 
Μάλιστα, δημοσίευσαν στο Facebook και αποδεικτικά στοιχεία για το νέο χτύπημά τους. 
Οι ίδιοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν προειδοποιήσει μέσω του Facebook για το χτύπημα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Στην ανάρτησή τους οι Anonymous Greece αναφέρουν πως η σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών παραμένει ακόμα εκτός λειτουργίας και προειδοποιούν την ΑΑΔΕ πως είναι ο επόμενος στόχος. 

Το χτύπημα στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Την προηγούμενη ημέρα οι Anonymous Greece είχαν καταφέρει να ρίξουν τη σελίδα των ηλεκτρικών πλειστηριασμών και η οποία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα.
4236873
Στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη χαρακτηρίζουν αρπακτικά.
4236874
Εκτός όμως από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στο χθεσινό τους μήνυμα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στη μικρή Νεφάλη κάνοντας λόγο για ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ που αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης του μικρού κοριτσιού στο εξωτερικό. 
Αναλυτικά το μήνυμα των Anonymous Greece
«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.
Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/823507/ektakto-nea-epithesi-ton-anonymous-xtypisan-tin-trapeza-tis-ellados#ixzz4tbf53qvp

Δεν υπάρχουν σχόλια: