ΑΣΕΠ: Βήμα βήμα η καταχώριση της ηλεκτρονικής αίτησης για μόνιμο προσωπικό



Capture-1.png

1. Μπείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)
2. Πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, καταχωρίστε στο Μητρώο τα προσόντα σας (Τίτλος Σπουδών, Μεταπτυχιακά κ.τ.λ.)





3. Για να εισέλθετε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να υποβλετε αιτηση, θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή νέου χρήστη. Εάν έχετε ηδη κωδικούς πατήστε «είσοδος νέου μέλους».
4. Επιλέξτε το εικονίδιο «Πολίτες» και μετά το εικονίδιο «λίστα ηλεκτρονικών υπηρεσιών».
5. Στη συνεχεια πατήστε «Νέα Αιτηση»






6. Επιλέξτε την Αίτηση, την κατηγορία εκπαίδευσης και πατήστε το κουμπί «Επιλογή»



7. Στην κορυφή εμφανίζονται τα κουμπιά αποθήκευσης, ελέγχου και οριστικοποίησης της αίτησηςκαθώς και η κατηγορία εκπαίδευσης. Σας συμβουλεύουμε να αποθηκεύετε τακτικά την αίτησή σας.



8. Ελέγξτε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία διαμονής και επικοινωνίας. Σε περίπτωση που πρέπει να προβείτε σε αλλαγές, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο «Τροποποίηση στοιχείων επικοινωνίας και ταυτοποίησης» στη διαδρομή Βοήθεια > Εγχειρίδια Χρήσης. Οι αλλαγές θα εμφανιστούν μετά την οριστικοποίηση της αίτησής σας.



9. Στη νέα καρτέλα που θα σας εμφανιστεί επιλέξτε τον τίτλο σπουδών σας, το βαθμό πτυχίου, το έτος κτήσης και τέλος πατήστε για επίκληση από Μητρώο.



10. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανίσει την αντίστοιχη καρτέλα του μητρώου που έχετε ήδη συμπληρώσει. Πρώτα επιλέξτε τον τίτλο σπουδών και πατήστε το κουμπί «επιλογή». Στη συνέχεια το αναδυόμενο παράθυρο θα κλείσει και θα επιστρέψετε στην αίτηση.



11. Πατώντας στο κουμπί με το μολύβι, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανίσει την εισαχθείσα εγγραφή από το μητρώο. Αν θέλετε να τη διαγράψετε πατήστε στο κουμπί του κάδου.


12. Συμπληρώστεταυπόλοιπαπεδία της αίτησης ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται παραπάνω για τον τίτλο σπουδών και πατήστε τα κουμπιά «Αποθήκευση» , «Έλεγχο» και «Οριστικοποίηση» για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας.




Η κατάσταση της αίτησης έχει πλέον την τιμή «Υποβληθείσα»
Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποσταλεί στη διεύθυνση email που έχετε καταχωρίσει στα προσωπικά σας στοιχεία κατά την εγγραφή, το οποίο θα αναφέρει τον διαγωνισμό, τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία οριστικοποίησης της αίτησής σας.
Διόρθωση Αίτησης με Αντιγραφή περιεχομένου
  1. Πατήστε αριστερό κλικ πάνω στην αίτηση
  2. Πατήστε το κουμπί Ακύρωση
  3. ΠατήστετοπλήκτροF5
  4. Πατήστε το κουμπί Αντιγραφή
Διόρθωση Αίτησης χωρίς Αντιγραφή περιεχομένου
  1. Πατήστε αριστερό κλικ πάνω στην αίτηση
  2. Πατήστε το κουμπί Ακύρωση
  3. Πατήστε το κουμπί Νέα Αίτηση
Κατεβάστε το αρχείο με τις οδηγίες του ΑΣΕΠ εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: